• Business

    Όλγα Λαϊνοπούλου: Τι απαντά σε δημοσίευμα του mononews

    • NewsRoom
    Η Όλγα Λαϊνοπούλου με τον σύζυγό της, Δημοσθένη Γεωργόπουλο

    Η Όλγα Λαϊνοπούλου με τον σύζυγό της, Δημοσθένη Γεωργόπουλο


    Απάντηση σε δημοσίευμα του mononews σχετικά με τον πλειστηριασμό του εμπορικού ακινήτου της πρώην Promot Λαϊνόπουλος στη Γλυφάδα, μέσω επιστολής δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, δίνει η Όλγα Λαϊνοπούλου.
    Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: 
    «Στις 8 Οκτωβρίου 2022 δημοσιεύσατε στην ιστοσελίδα σας άρθρο με τον παραπλανητικό τίτλο «Όλγα Λαϊνοπούλου: Από τα ελικόπτερα και τη Μύκονο στον πλειστηριασμό».
    Από τον τίτλο αυτό και μόνον ο αναγνώστης προϊδεάζεται αρνητικά για το πρόσωπο της εντολέως μου, κας Όλγας Λαϊνοπούλου, καθώς γίνεται αποδέκτης του μειωτικού για την ηθική της υπόσταση ψευδούς ισχυρισμού ότι με τον δήθεν πολυτελή τρόπο ζωής της («ελικόπτερα», «Μύκονος») προκάλεσε τον εκπλειστηριασμο της περιουσίας της.
    Τα όσα αναφέρετε στο άρθρο δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα, κάτι το οποίο θα διαπίστωναν οι συνεργάτες του Mononews, αν είχαν διεξάγει δημοσιογραφική έρευνα.
    Από την αρχή της πορείας των τέκνων του αείμνηστου Ιωάννη Λαϊνόπουλου το έτος 2001, οι αρμοδιότητες της εντολέως μου και του αδερφού της, κ. Εμμανουήλ Λαϊνόπουλου, ήταν διακριτές.
    Συγκεκριμένα, η κα Όλγα Λαϊνοπούλου ασχολήθηκε επιτυχώς με την εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων τύπου Smart μέσω της εταιρείας «COMPACT LAIN Α.Ε.», όπως ορθώς αναφέρετε στο άρθρο σας, ο δε Μανώλης Λαϊνόπουλος με τη διανομή των αυτοκινήτων με το σήμα της Mercedes Benz μέσω της εταιρείας «ΠΡΟΜΟΤ Ε.Ι. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.».
    Ο δε πλειστηριασμός που αναφέρετε στο άρθρο σας δεν αφορά σε ακίνητο της Compact Lain, ούτε και σε ακίνητο ανήκον στην προσωπική περιουσία της εντολέως μου, το όνομα της οποίας αδικαιολόγητα εμπλέκετε!
    Αντίθετα με όσα αναφέρονται στο άρθρο σας, τονίζω ότι η σημερινή επαγγελματική πορεία της κας Όλγας Λαϊνοπούλου στον κατασκευαστικό και τουριστικό κλάδο τυγχάνει επιτυχής, τα δε περί «μυθικής ζωής» δεν συνάδουν με την διακριτική προσωπική κι οικογενειακή ζωή της και δημιουργούν ατυχείς συνειρμούς.
    Ως εκ τούτου το δημοσίευμά σας πλήττει την οικογενειακή ,προσωπική επαγγελματική εικόνα της κας Όλγας Λαϊνοπούλου κι αμαυρώνει την έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της, γεγονός για το οποίο αιτούμεθα την εμπράκτως αποκατάσταση της τρωθείσας υπολήψεώς της δια της δημοσιεύσεως της παρούσας».



    ΣΧΟΛΙΑ