• Business

    O Στέλιος Αγγελούδης νέος πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

    • NewsRoom
    Στέλιος Αγγελούδης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

    Στέλιος Αγγελούδης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης


    Κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας απηύθυνε προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στον τουρισμό, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, σε δήλωσή του μετά την εκλογή του ως πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

    «Τους ζητώ να προτάξουμε τα όσα μας ενώνουν προς όφελος της πόλης, να ανταποκριθούμε στις ευθύνες που μας αναλογούν, να χαράξουμε από κοινού και να εφαρμόσουμε μια ολοκληρωμένη τουριστική πολιτική για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και την ενίσχυση της αγοράς εργασίας», επισημαίνει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    Ο κ. Αγγελούδης τόνισε ότι «ο τουρισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στα οποία θα πρέπει να επενδύσουμε ώστε να προωθήσουμε την αναπτυξιακή προοπτική της Θεσσαλονίκης» και πρόσθεσε ότι «στις αυξανόμενες προκλήσεις και απαιτήσεις μιας διαρκώς εξελισσόμενης αγοράς οφείλουμε να δώσουμε πειστικές απαντήσεις, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας και υπηρετώντας το αγαθό της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».

    «Κάνουμε συντεταγμένα το επόμενο βήμα με στόχο την υλοποίηση μιας δομημένης στρατηγικής, ενός οδικού χάρτη, που έχει ως απόλυτο προαπαιτούμενο την αγαστή συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα», σημείωσε.

    Ο κ. Αγγελούδης ευχαρίστησε τη Βούλα Πατουλίδου για το έργο και την προσφορά της, επισημαίνοντας ότι «η παραγωγική της θητεία είναι η βάση πάνω στην οποία θα οικοδομήσουμε την επόμενη ημέρα».

    Υπογράμμισε, τέλος, πως «φιλοδοξούμε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης να εξελιχθεί σε βραχίονα εξωστρέφειας της πόλης, προσβλέποντας στη διαμόρφωση συνεργειών και συμπράξεων που με σχέδιο, συνέπεια και αποφασιστικότητα θα ενισχύσουν την τουριστική ταυτότητα της πόλης, θα την καταστήσουν σημείο αναφοράς και -ακόμη πιο- αγαπημένο προορισμό».

    Αναπληρώτρια του πρόεδρου εξελέγη η Α αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Χρύσα Γρανούζη-Γεωργιάδου και ταμίας ο αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης, με αρμοδιότητα μεταξύ άλλων και την Τουριστική Ανάπτυξη, Βασίλης Γάκης.

    Διαβάστε επίσης: 

    Υπουργείο Ναυτιλίας: Δεν υιοθετούμε τα κίνητρα της Κύπρου για την προσέλκυση πράσινων πλοίων

    Νέο στέλεχος στο τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΑΥΦΕ ο Σπ. Γάσπαρης

    ΒΙΣ: Πωλήθηκε το 1,3% στην HQF έναντι €1,64 εκατ.



    ΣΧΟΛΙΑ