• Business

    Noval Property: Ολοκληρώθηκε το σύγχρονο κτήριο logistics στη Μάνδρα Αττικής

    • NewsRoom

    Παναγιώτης Καπετανάκος, CEO της Noval Property


    Η Noval Property ολοκλήρωσε την κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων logistics στη Μάνδρα Αττικής και παρέδωσε το ακίνητο προς χρήση στη μισθώτρια εταιρεία Σηγκαλ Διαμεταφορική Εμπορική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (Seagull), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

    Πρόκειται για μία καινοτόμα και περιβαλλοντικά βιώσιμη επένδυση, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2023 και συνίσταται στην κατασκευή ενός Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής υψηλών προδιαγραφών, με μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα ξηρού φορτίου, στοχεύοντας να είναι το πρώτο κτήριο logistics με πιστοποίηση LEED GOLD στην Ελλάδα.

    Η Noval Property, πιστή στη στρατηγική της, σχεδιάζει και επενδύει σε Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής με υψηλές προδιαγραφές που εξασφαλίζουν μέγιστο αποθηκευτικό όγκο, υψηλή ευελιξία στη χρήση στατικών και δυναμικών μέσων αποθήκευσης, υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική, βιώσιμη λειτουργία και χαμηλό κόστος λειτουργίας.

    Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης και παράδοσης του έργου, η κα Τζένη Μουρούσια, Chief Investment Officer της Noval Property, δήλωσε: «Η επιτυχής και εμπρόθεσμη υλοποίηση ενός ακόμη περιβαλλοντικά βιώσιμου έργου προκαλεί σε όλους εμάς στη Noval Property αισθήματα χαράς. Σήμερα, η ζήτηση για σύγχρονες αποθήκες υψηλής λειτουργικότητας είναι εξαιρετικά αυξημένη, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχει μεγάλο διαθέσιμο απόθεμα περιβαλλοντικά πιστοποιημένων κέντρων logistics. Γι’ αυτόν τον λόγο, το ακίνητο είχε μισθωθεί ήδη πριν από την έναρξη της κατασκευής του. Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να προχωράμε στη δημιουργία καινοτόμων αναπτύξεων, θέτοντας ως στρατηγική μας προτεραιότητα την ανάπτυξη περιβαλλοντικά βιώσιμων, σύγχρονων και υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικών ακινήτων».

    Διαβάστε επίσης

    Απεβίωσε ο ιδρυτής της «Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ»

    Les Echos: «Το αεροδρόμιο της Αθήνας απογειώνεται στο Χρηματιστήριο»

    Λάμψα: Εγκρίθηκε από την ΕΕΕΠ και ολοκληρώθηκε το deal με τη Regency



    ΣΧΟΛΙΑ