• Business

    Νίκας: Στο 100% των δικαιωμάτων ψήφου το ποσοστό της Cryred του Σπ. Θεοδωρόπουλου

    Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ετών 59. Διευθύνων Σύμβουλος Chipita.

    Σπύρος Θεοδωρόπουλος


    Στο 100% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Νίκας ανήλθε το ποσοστό της Cryred του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, μετά την άσκηση δικαιώματος εξαγοράς.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκας:

    Η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρεία») γνωστοποιεί, κατ’ άρθρο 27 παρ. 6 ν. 3461/2006 (ο «Νόμος»), εν συνεχεία αντιστοίχου ενημερώσεως του Ελληνικού Κεντρικού Αποθετηρίου Τίτλων Α.Ε., ότι κατόπιν ολοκλήρωσης και της άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς, στις 21/6/2022, η «CRYRED INVESTMENTS LIMITED» (ο «Προτείνων») καταχωρήθηκε στο Σύστημα Άϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), ως κύριος 2.632.919 μετά ψήφου κοινών μετοχών εκδόσεως της Εταιρείας. Κατόπιν τούτου, ο Προτείνων και τα πρόσωπα που ενεργούν
    συντονισμένα με τον Προτείνοντα σύμφωνα με το άρθρο 2(ε) του Νόμου, κατέχουν σήμερα, άμεσα και έμμεσα, 53.154.140 συνολικά κοινές μετά ψήφου μετοχές εκδόσεως της Εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 100% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης

    ΥΠΕΝ: Με συντελεστή 90% θα φορολογηθούν τα αυξημένα κέρδη και των εταιρειών προμήθειας φυσικού αερίου

    Intrakat: Συμφωνία με την βελγική Parkwind για την ανάπτυξη υπεράκτιας αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα

    ΟΛΠ: Στις 13 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση των μετόχων για εκλογή ΔΣ και διανομή μερίσματος



    ΣΧΟΛΙΑ