• Business

    Πέντε τρόποι για να πλουτίσετε, χωρίς να στερηθείτε τον καθημερινό καφέ σας

    αγορές

    Leonardo Di Capro. Aπό την ταινία ο Λύκος της Wall Street


    Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πλουτίσετε παραλείποντας το καθημερινό σας freddo ή latte. Αν δεν έχετε καθόλου εισόδημα, φυσικά και δεν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά μην αφήστε κανέναν να σας δώσει την ιδέα πως με το να στερηθείτε τον καφέ σας, θα αποκτήσετε μια περιουσία.

    Αν μαζεύετε κάθε μέρα αυτά τα 3 ευρώ που δίνετε για τον καφέ σας, σίγουρα θα καταφέρετε να μαζέψετε ένα πολύ καλό ποσό χρημάτων. Όμως, άλλο αυτό και άλλο το να γίνετε πλούσιοι. Αν το βλέπετε σοβαρά το πράγμα, πρέπει να επικεντρωθείτε στο να αυξήσετε το εισόδημά σας αρκετά, ώστε να είστε σε θέση να αποταμιεύετε μεγάλα ποσά.

    Διαβάστε 5 συμβουλές του Grant Cardone, ενός εξαιρετικά επιτυχημένου επιχειρηματία και ειδικού στον τομέα των πωλήσεων, που μπορούν να σας κάνουν πλούσιους:

    1. Επενδύστε σε εσάς
    Οι επιτυχείς άνθρωποι επενδύουν χρόνο, ενέργεια και χρήματα για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Βοηθήστε τον εαυτό σας, ώστε να είστε σε θέση να βοηθήσετε κάποιον άλλο έξω. Αυτό σημαίνει να επενδύσετε στον εαυτό σας κι έτσι να γίνετε εξαιρετικός σε κάτι. Η επένδυση στον εαυτό σας είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε.

    2. Βρείτε δουλειά στη σωστή θέση
    Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλώς μια δουλειά. Είναι απαραίτητη σίγουρα μια δουλειά, αλλά είναι απαραίτητο και το “σωστό όχημα”. Δηλαδή, βρείτε δουλειά σε μια εταιρεία ή σε ένα κλάδο ή σε μια θέση/πόστο που να έχει ευκαιρίες ανέλιξης. Πάρτε προμήθειες και όχι απλώς ένα μισθό, προσδοκώντας την επέκταση και την ανάπτυξη.

    3. Γίνετε εξαιρετικοί σ’ αυτό που κάνετε
    Να είστε εξαιρετικοί, όχι απλώς μέτριοι. Σε οποιοδήποτε κλάδο και αν βρίσκεστε, αν είστε μέτριοι ή κάτω από τον μέσο όρο, δεν θα μπορέσετε να έχετε ευκαιρίες που θα σας φτάσουν ψηλά. Σπουδαίοι και τρανοί γίνονται τελικά εκείνοι που αγαπούν τη δουλειά τους και προσπαθούν συνεχώς να γίνονται καλύτεροι.

    4. Αποκτήστε πολλαπλές ροές εισοδήματος
    Δεν θα πλουτίσετε χωρίς πολλαπλές ροές εισοδήματος. Αυξήστε πρώτα το κύριο εισόδημά σας και αρχίστε να προσθέτετε πολλαπλές ροές. Να κάνετε συνδεδεμένες ροές, δηλαδή να βρείτε άλλους τρόπους που μπορείτε να προσθέσετε εισόδημα στη δουλειά που έχετε ήδη.

    5. Εξοικονομήστε ένα μεγάλο ποσό
    Μόλις μπορέσετε να αποθηκεύσετε ένα μεγάλο και ικανοποιητικό ποσό, τότε πάει να ει πως μπορείτε να το ξεκινήσετε την οικοδόμηση του πλούτου. Μην προσπαθήσετε να γίνετε πλούσιοι γρήγορα, αλλά αργά και σταθερά.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πόσο κοστίζει καθημερινά το να ζεις ως δισεκατομμυριούχος;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκατομμυριούχοι: 5 χαρακτηριστικά που τους βοήθησαν να πλουτίσουν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς να γίνετε πλούσιοι: 10 συμβουλές από εκατομμυριούχους επιχειρηματίες



    ΣΧΟΛΙΑ