Νέα διοικητικά καθήκοντα θα αναλάβουν οι κ.κ Στρατής Λιαρέλλης και Τάσος Μιχαλάκης στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στρατής Λιαρέλλης, με την πολυετή εμπειρία του, έχοντας φέρει εις πέρας με εξαιρετικά αποτελέσματα πολλά και ιδιαίτερα απαιτητικά πρότζεκτ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αναβαθμίζεται, αναλαμβάνοντας από 01.08.2017, διευρυμένα καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Διοίκησης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

Ο Τάσος Μιχαλάκης, έως πρότινος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχίες, αναβαθμίζεται επίσης, με την ανάληψη των  καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

Η νέα οργανωτική δομή θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς και στην επίτευξη των στρατηγικών του στόχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Λάτσιος για το νέο πρόγραμμα του ANT1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η απάντηση του ANT1 στο ΣΚΑΪ: Αυτό είναι το ΑΝΤΙ-SURVIVOR

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Λάτσιος: Έτοιμος για τον τηλεοπτικό πόλεμο της νέας σεζόν