ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Intrasoft International, μαζί με την εταιρεία Kando που εδρεύει στο Ισραήλ, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να παρέχουν στην ΕΥΔΑΠ (Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης), λύσεις για τη μείωση ρύπανσης των υδάτων από βιομηχανικές πηγές.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Kando, η οποία αναπτύσσει «Έξυπνες» Λύσεις Διαχείρισης Δικτύων Λυμάτων, θα συνεργαστεί με την Intrasoft International για την υλοποίηση του έργου στο δίκτυο λυμάτων της ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα, με χρονική αφετηρία τον Οκτώβριο του 2017. Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ της Kando και της Intrasoft.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σωκράτης Φάμελλος, χαιρέτισε τη συνεργασία μεταξύ των τριών εταιρειών σημειώνοντας ότι: «Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία στον τομέα Internet of Things (ΙοΤ) μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, η οποία αξιοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των επιπτώσεων από τη ρύπανση. Επιπλέον, πρόκειται να εφαρμοστεί σε ένα από τα βασικά δίκτυα κοινής ωφέλειας στην Ελλάδα», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ο κ. Eli Cohen, Υπουργός Οικονομίας του Ισραήλ, συνεχάρη τους τρεις εταίρους για την πρωτοβουλία τους, ως μια εξαιρετική ευκαιρία για την κοινή εφαρμογή τεχνογνωσίας από πλευράς Ελλάδας και Ισραήλ.
Ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ, δήλωσε: «Ως η μεγαλύτερη εταιρεία κοινής ωφέλειας στην Ευρώπη που εξυπηρετεί σχεδόν 5 εκατομμύρια πελάτες, η συμφωνία αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας κατεύθυνσης για την ψηφιοποίηση των συστημάτων μας και υλοποιείται σε συνεργασία με την Intrasoft International, αξιόπιστο πάροχο ΙΤ λύσεων και την Kando, χαρακτηριστικό παράδειγμα της ισραηλινής παρουσίας στις τεχνολογίες αιχμής».
Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε: «Πρόκειται για το πρώτο IoT έργο μας, το οποίο και σηματοδοτεί την είσοδό μας στην αγορά «Έξυπνης» Διαχείρισης Υδάτων και Λυμάτων. Είναι σύμφωνο με τη στρατηγική μας για την παροχή καινοτόμων λύσεων μέσα από προηγμένα συστήματα ΙΤ και Analytics, με σκοπό τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την αύξηση της αποδοτικότητας από πλευράς κόστους στην αγορά Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Βρανοπούλου: Μια συνειδητή διεκδίκηση χώρου
- Mononews Health 20: Οι 20 πιο επιδραστικοί επιστήμονες Υγείας του 2025
- Τα σενάρια για την Alpha Bank μετά τη νέα δήλωση του Αντρέα Ορσέλ και την μεγάλη πτώση της μετοχής κατά 5,5%
- Η Δέσποινα Τσαγγάρη «συστήνεται» στην αγορά με πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ και πολυεθνικές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.