ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Cenergy: Συμμετοχή της Σωληνουργεία Κορίνθου στη διασύνδεση αγωγού φυσικού αερίου Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας
Την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΣΦΑ ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.
Όπως αναφέρει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. («ΤΑΙΠΕΔ») στην ανακοίνωσή του, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για να συμμετάσχουν σε διεθνή δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την απόκτηση συμμετοχής του 66% του μετοχικού κεφαλαίου του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αεριού Α.Ε. («ΔΕΣΦΑ»).
Ο νέος διαγωνισμός θα γίνει σε δυο φάσεις, τη φάση της προεπιλογής και τη φάση της υποβολής δεσμευτικών προσφορών.
Η προθεσμία για την καταρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος θα είναι η 24η Ιουλίου.
Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ είναι οι εταιρίες Alantra Greece Corporate Advisors SA και Alpha Bank, ενώ νομικοί σύμβουλοι θα είναι η δικηγορική εταιρία Κουταλίδη και η Clifford Chance LLP.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EuroLeague: Πόσο θα κοστίσει το Final-4 που θα γίνει στο ΟΑΚΑ – Τα έσοδα και οι αντιδράσεις
- Και Γιάννης και… Κώστας Αντετοκούνμπο: Τα συμβόλαια και το πώς ηγούνται της Εθνικής στο Eurobasket
- Η Chevron, ο «τσάρος της Ενέργειας» και η Κίμπερλι, το χρυσό Rolex του υφυπουργού, η κουβέντα για τον Greg και οι Κλουζώ του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μαυροβούνι – Έδεσσα: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – MYTILINEOS και ΑΒΑΞ στη μάχη για το ΣΔΙΤ των 445 εκατ. ευρώ
