• Business

    ΧΑ: 10η ημέρα ανοδικής πορείας


    Ακάθεκτο, συνεχίζει την ανοδική του πορεία το χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ), το οποίο για 9η συνεχόμενη ημέρα, καταγράφει κέρδη, πλησιάζοντας και τις 760 μονάδες. Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει κέρδη 0,41% στις 757 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 21 εκατ. ευρώ.

    Στο ταμπλό η Eurobank, η ΜΕΤΚΑ, η Πειραιώς και η Βιοχαλκο κινούνται με θετικό πρόσημο, σημειώνοντας κέρδη γύρω στο 2%, ενώ ανώτερη του 1% είναι η άνοδος σε Εθνική και Alpha Bank. Ήπια ανοδικά κινούνται οι Ελλάκτωρ, Μυτιληναίος, ΕΧΑΕ, ΟΠΑΠ και Aegean.

    Στον αντίποδα, η Grivalia υποχωρεί κατά 2,7%, με τη ΔΕΗ και την Jumbo να την ακολουθούν με απώλειες 0,74% και 1,13% αντίστοιχα. Μικρές απώλειες σημειώνουν οι ΓΕΚ Τέρνα, Τέρνα Ενεργειακή, Λάμδα, Folli Follie, Σαράντης, ΟΛΠ, ΟΤΕ, ΕΕΕ, Ελληνικά Πετρέλαια και Motor Oil.

    Η επιλογή  της ημέρας από τη Fast Finance είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια. (Προσοχή η Fast Finance και το mononews δεν προτείνουν την αγορά μετοχών. Η οποιαδήποτε αγορά μετοχών είναι αποκλειστική ευθύνη των επενδυτών)

     

    elpe

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί καθυστερούν οι επενδύσεις της Cosco στον ΟΛΠ; Ποιοι στοχεύουν την ελληνική διοίκηση;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tι αλλάζει (ξανά) στις εισφορές – Πόσο επιβαρύνονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: BlackRock: Που υπάρχουν τώρα επενδυτικές ευκαιρίες



    ΣΧΟΛΙΑ