ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ, 100% θυγατρική του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την κατασκευή του συγκροτήματος Al Rayyan στη Sharjah, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας.
Το συγκρότημα Al Rayyan έχει συνολική επιφάνεια 250.000 τ.μ. κι απαρτίζεται από επταώροφο εμπορικό κέντρο, τρεις πύργους με συνολικά 41 ορόφους ο καθένας και δύο υπόγεια parking.
Οι δύο από τους πύργους περιλαμβάνουν περισσότερα από 500 διαμερίσματα και έχουν ύψος 157,5 μ. ο καθένας, ενώ ο τρίτος θα στεγάζει γραφεία και το ύψος του ξεπερνά τα 159 μ.
Η επιτυχής ολοκλήρωση του έργου καθιστά την ΤΕΡΝΑ την πρώτη και μόνη ως τώρα ελληνική τεχνική εταιρεία με πιστοποίηση εμπειρίας κατασκευής κτηρίων HIGH RISE.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την τρέχουσα περίοδο η ΤΕΡΝΑ κατασκευάζει πέντε έργα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 430 εκατ. ευρώ.
Το κατασκευαστικό ανεκτέλεστο του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προσεγγίζει τα 2 δισ. ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξησε τη συμμετοχή της σε Νέα Οδό και Κεντρική Οδό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια μοντέρνα κατοικία που συνδυάζει διάφορα στοιχεία στο Ψυχικό (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το νέο πρόσωπο έκπληξη στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (από την Τράπεζα Πειραιώς)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.