• Business

    Γ. Οικονόμου: Ποια είναι τα δύο νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της DryShips

    Γιώργος Οικονόμου ναυτιλία

    Γιώργος Οικονόμου, επικεφαλής DryShips


    Δύο ακόμα μέλη προστίθενται στο διοικητικό συμβούλιο της ναυτιλιακής DryShips, συμφερόντων του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, το οποίο πλέον είναι πενταμελές.

    Στα ήδη υπάρχοντα μέλη του ΔΣ της DryShips, Γιώργο Οικονόμου (διευθύνων σύμβουλος), Γιώργο Δεμαθά (μέλος από το 2006) και Χάρη Κεράμη (μέλος από το 2009) έρχονται να προστεθούν ο Αντώνης Κανδυλίδης, ανιψιός του Γιώργου Οικονόμου και οικονομικός διευθυντής της εταιρείας (και επίσης πρόεδρος και οικονομικός διευθυντής της εταιρείας γεωτρήσεων Ocean Rig, επίσης συμφερόντων του Γ. Οικονόμου), και ο Ανδρέας Αργυρόπουλος, διευθυντής επικοινωνιών της Ocean Rig.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το διοικητικό συμβούλιο της DryShips θεωρεί τον Ανδρέα Αργυρόπουλο ανεξάρτητο μέλος του, με βάση τους κανονισμούς της αμερικανικής επιτροπής κεφαλαιαγοράς.

    Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι τον περασμένο Μάιο η DryShips αναδείχθηκε ουραγός στην εταιρική διακυβέρνηση μεταξύ 52 εταιρειών, σύμφωνα με την εξαμηνιαία λίστα του Michael Webber, αναλυτή της Wells Fargo, με κριτήρια όπως οι ενδοομιλικές συναλλαγές και η σύσταση των διοικητικών τους συμβουλίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπό τον έλεγχο του Γαλλικού κράτους τα ναυπηγεία STX France -Οργή στην Ιταλία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Α. Φράγκου: Κάτω από τον πήχη τα κέρδη τριμήνου της Navios Midstream Partners

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ. Παληός: Δεύτερο reverse split μέσα σε ένα μήνα για τη μετοχή της Diana Containerships



    ΣΧΟΛΙΑ