ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα τηλεοπτική πλατφόρμα η οποία λειτουργεί ανεξαρτήτως δικτύου και τεχνολογιών ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η Vodafone Ελλάδος. Στόχος της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας είναι να γίνει πρωτοπόρος στην αγορά συνδρομητικών υπηρεσιών περιεχομένου και να προσελκύσει νέο κοινό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, Χάρη Μπρουμίδη, το περιθώριο ανάπτυξης της υπηρεσίας είναι μεγάλο καθώς σήμερα η διείσδυση στην Ελλάδα είναι στο 26% όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 57%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα νέα iPhone Xs, iPhone Xs Max και iPhone XR έρχονται στη Vodafone
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρης Μπρουμίδης: Τα σχέδια του επικεφαλής της Vodafone Ελλάδας για μια νέα εποχή ανάπτυξης και επιτυχιών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Vodafone κερδίζει τη μάχη των δεδομένων – Βελτίωση σε όλα τα επίπεδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.