ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα τηλεοπτική πλατφόρμα η οποία λειτουργεί ανεξαρτήτως δικτύου και τεχνολογιών ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η Vodafone Ελλάδος. Στόχος της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας είναι να γίνει πρωτοπόρος στην αγορά συνδρομητικών υπηρεσιών περιεχομένου και να προσελκύσει νέο κοινό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, Χάρη Μπρουμίδη, το περιθώριο ανάπτυξης της υπηρεσίας είναι μεγάλο καθώς σήμερα η διείσδυση στην Ελλάδα είναι στο 26% όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 57%.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.