• Business

    Mytilineos: Τα 3+1 μυστικά του μετασχηματισμού με στόχο τον FTSE 100 – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τις επίσημες ανακοινώσεις την επόμενη Τετάρτη της νέας δομής της Mytilineos με στόχο την ανάδειξη των κρυμμένων υπεραξιών του ομίλου και την ανάπτυξή του στο μέλλον σε νέες βάσεις.

    Διαφανής, πράσινος, διεθνής, καινοτόμος και ευέλικτος ο όμιλος Mytilineos φιλοδοξεί να θέσει τις βάσεις για το μέλλον του στις διεθνείς αγορές.

    Με γνώμονα την αύξηση της υπεραξίας στους stakeholders, έμφαση στο πράσινο DNA που πλέον έχει και την προοπτική συνεχούς ανάπτυξης, κρίθηκε αναγκαία η καλύτερη αποτύπωση των επιδόσεων του ομίλου και η ξεκάθαρη δομή του, ως διαβατήριο στο ταξίδι του στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, με στόχο τον δείκτη FTSE 100.

    Στόχος είναι να αναδειχθεί ο διεθνής χαρακτήρας του, να είναι ξεκάθαρη η δομή του ομίλου, να δοθεί έμφαση στη βιωσιμότητα και να γίνουν εμφανείς οι υπεραξίες όλων των δραστηριοτήτων του ώστε  ο όμιλος να αποκτήσει μια νέα ορμή ώστε να προλάβει τις επόμενες εξελίξεις και να πρωταγωνιστήσει σε αυτές, αποτυπώνοντας ξεκάθαρα τις επιδόσεις του σε κάθε τομέα δραστηριότητας.

    Σημειώνεται ότι η μετοχή της εταιρείας, έχει παρουσιάσει αύξηση 23% μέσα στο 2022 και αύξηση 10% τον τελευταίο μήνα φθάνοντας τα 18,78 ευρώ, τη στιγμή που οι νέες εκθέσεις των διεθνών οίκων (Citi, Wood) θέτουν την τιμή στόχο στα 26 ευρώ, χωρίς να έχει ακόμη αποτιμηθεί η προοπτική και οι νέες υπεραξίες που θα δημιουργηθούν από τη νέα δομή του.

    Ο προηγούμενος μετασχηματισμός του ομίλου που έγινε πριν από πέντε χρόνια σηματοδότησε  της στροφή στη βιωσιμότητα και έδωσε τη δυνατότητα αξιοποίησης συνεργιών μεταξύ των τομέων επιχειρηματικής δραστηριότητας,  θωρακίζοντας τον όμιλο από τις απανωτές κρίσεις και εξασφαλίζοντας σημαντικές επιδόσεις.

    Επίσης, έβαλε τα θεμέλια για την ανάπτυξή του σε βιώσιμες δραστηριότητες και τη διεθνή του ανάπτυξη.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ