• Business

    Mytilineos: Ενδιαφέρον για τα έργα του μετρό Τρίπολης και Βεγγάζης

    • NewsRoom
    Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mytilineos

    Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mytilineos


    To ενδιαφέρον της Mytilineos να επενδύσει στα έργα του μετρό Τρίπολης και Βεγγάζης, αποκάλυψε η εφημερίδα Libyan Railroads.

    Η είδηση ​​ήρθε μετά την επίσκεψη την Τρίτη, αντιπροσωπείας της ελληνικής εταιρείας, με επικεφαλής τον Νταγκ Μελλή, Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Μυτιληναίος, στους Λιβυκούς Σιδηροδρόμους.

    Η Libyan Railways αναφέρει ότι η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της με διεθνείς εταιρείες που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα.

    Σημειώνεται ότι η αντιπροσωπεία της Mytilineos Energy & Metals συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και αρκετούς διευθυντές τμημάτων της Λιβυκής εταιρείας Σιδηροδρόμων.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, κατά τη συνάντηση, η Μυτιληναίος παρουσίασε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των διαφόρων τομέων δραστηριότητάς της και ολοκληρωμένων έργων της, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με σιδηροδρομικά έργα.

    Ο Δήμος της Βεγγάζης, με Έλληνες συμβούλους LEAD, εγκαινιάζει το Γενικό Σχέδιο της πόλης, που περιλαμβάνει έργα  επεκτάσεων.

    Παράλληλα, η Marathon Airlines προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στην εναρκτήρια πτήση Βεγγάζη-Αθήνα.

    Όπως σημειώνει η Libyan Railroads, οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης τρόπους συνεργασίας στον τομέα των σιδηροδρόμων, ενώ δόθηκε έμφαση στον τομέα των επενδύσεων και τη δυνατότητα επένδυσης της Μυτιληναίος στο έργο του μετρό Τρίπολης και Βεγγάζης.

    Επισημαίνεται ακόμη ότι, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις για να καθορίσουν πτυχές κοινής συνεργασίας στο μέλλον.

    Διαβάστε επίσης: 

    Ανδρέας Σιάμισιης (ΣΕΒ): Αισιοδοξία για τις προκλήσεις της πράσινης μετάβασης

    Ευθύμιος Μπουλούτας (Ελλάκτωρ): Στόχος η διανομή μερίσματος από το 2024

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ