Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Msc Shipmanagement: Συμφωνία με το Νηολόγιο του Παναμά για την εκπαίδευση και πρόσληψη ναυτικών στα 500 πλοία της

Η αγορά προσλήψεων ναυτικών παρουσιάζει επί του παρόντος μια ενθαρρυντική τάση

Το Νηολόγιο του Παναμά, με 8.500 πλοία νηολογημένα υπό τη σημαία του, και η Msc Shipmanagement Limited, θυγατρική της Mediterranean Shipping Company, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεννόησης.

Η συνεργασία αποσκοπεί στην «προώθηση των μηχανισμών που διευκολύνουν τις ευκαιρίες για τους αξιωματικούς του Παναμά , δοκίμων και κατώτερο προσωπικό και τη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων ναυτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για ναυτικούς του Παναμά που πρέπει να εργάζονται στους διάφορους ναυτικούς τομείς, για τους οποίους η Msc Shipmanagement Limited παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης πληρώματος, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης και τοποθέτησης αξιωματικών, κατώτερου προσωπικού και δοκίμων».

Ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Ναυτικών της Ναυτιλιακής Αρχής του Παναμά, Χουάν Μαλτέζ, τόνισε ότι «αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τον Παναμά. Η αγορά προσλήψεων ναυτικών παρουσιάζει επί του παρόντος μια ενθαρρυντική τάση».

Η Msc Shipmanagement Limited ασχολείται με την διαχείριση περίπου 500 πλοίων.

Διαβάστε επίσης

MSC, Τζόια Τάουρο και Βαλένθια απειλούν σταθερά το λιμάνι του Πειραιά