ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μονομερή είσπραξη ποσού 490.408,30 ευρώ από λογαριασμούς που τηρούσε η Μουζάκης στην Alpha Bank, προχώρησε η τράπεζα, όπως ανακοίνωσε η κλωστοϋφαντουργία.
Η είσπραξη του ποσού έγινε ως συμψηφισμό μέρους της απαίτησής της Alpha Bank εκ της αναφερόμενης εγγυητικής ευθύνης της Μουζάκης υπέρ της πρωτοφειλέτριας εταιρείας με την επωνυμία «ΗΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ».
Η Μουζάκης ανέφερε πως θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της.
Η ανακοίνωση της Μουζάκης:
Η Εταιρεία, στο πλαίσιο διασφάλισης της διαρκούς και ακριβούς ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρ. 27 του Ν. 4443/2016 και του άρ. 7 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 (MAR) περί δημοσίευσης προνομιακών πληροφοριών, προχωρεί στη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης.
Η Εταιρεία ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι στις 16.10.2024 η Τράπεζα με την επωνυμία «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής καλουμένη «η Τράπεζα» ή «Alpha Bank») προέβη απροειδοποίητα και μονομερώς σε είσπραξη δια συμψηφισμού μέρους της ισχυριζόμενης απαίτησής της εκ της αναφερόμενης εγγυητικής ευθύνης της Εταιρείας υπέρ της πρωτοφειλέτριας εταιρείας με την επωνυμία «ΗΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ» με ποσό ύψους ευρώ τετρακοσίων ενενήντα χιλιάδων τετρακοσίων οκτώ και λεπτών τριάντα (490.408,30), που ευρισκόταν σε λογαριασμούς που τηρεί η εταιρεία στην Alpha Bank.
Η Εταιρεία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της και θα συνεχίσει να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες αρχές για κάθε εξέλιξη.
Διαβάστε επίσης
Αεροδρόμια: Αύξηση 8,7% στην επιβατική κίνηση στο πρώτο 9μηνο του 2024 – 65 εκατ επιβάτες
ΤτΕ: Στο 0,25% το αντικυκλικό κεφαλαιακό απόθεμα ασφαλείας
ΔΥΠΑ: Μείωση κατά 8% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Σεπτέμβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.