• Business

    MLS: Τι λέει για την παύση διαπραγμάτευσης της μετοχής της – Κανονικά η πληρωμή του ομολόγου

    • NewsRoom
    MLS

    Ιωάννης Καματάκης. Πρόεδρος και πρώην Διευθ. Σύμβουλος MLS Πληροφορική


    Η MLS Πληροφορική ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την επανέναρξη διαπραγμάτευσης της μετοχής και των ομολόγων της εταιρίας.

    Παράλληλα, όπως γνωστοποιεί η εταιρία γνωστοποιεί, η καταβολή του κουπονιού του ομολόγου ΜΛΣΟ2 θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην προβλεπόμενη ημερομηνία.

    Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, προχώρησε στην προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των κινητών αξιών της εταιρίας «MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.», μετοχών και ομολογιών (ΜΛΣ01, ΜΛΣ02, και ΜΛΣ03 που διαπραγματεύονται στην ΕΝ.Α.), σύμφωνα με την περίπτωση (δ) της παραγράφου 2 του άρθρου 23 του ν.3556/2007 (ΦΕΚ Α΄/91/30.4.2007), από σήμερα 13η Μαΐου 2020 και για μέγιστο χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών, καθώς υπάρχουν βάσιμοι λόγοι υποψίας ότι παραβιάστηκαν από την εν λόγω Εταιρεία οι διατάξεις του ν. 3556/2007.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  βασικός μέτοχος και διοικητικός ηγέτης της MLS, Γιάννης Καματάτης καλείται να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων που ανακύπτουν για τον τρόπο απεικόνισης των λογιστικών καταστάσεων της οικονομικής χρήσης του 2018.



    ΣΧΟΛΙΑ