ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η «μάχη» για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan Basket League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.
Μία ημέρα μετά την πρόταση του ΣΚΑΪ προς τον ΕΣΑΚΕ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος για τα επόμενα δύο χρόνια, η ΕΡΤ επανήλθε με νέα, βελτιωμένη προσφορά.
Το κρατικό κανάλι κατέθεσε πρόταση υψηλότερη οικονομικά από εκείνη του ΣΚΑΪ, με τις ομάδες να καλούνται να λάβουν την τελική τους απόφαση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (19/6).
Η εξέλιξη αυτή υπογραμμίζει τη σημαντική εμπορική άνοδο του πρωταθλήματος και την ενίσχυση της αξίας του τηλεοπτικού του προϊόντος, ως αποτέλεσμα της αυξημένης επένδυσης που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ.
Διαβάστε επίσης
To Neptune Pireas της Μελίνας Τραυλού κατέπλευσε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με 4.000 αυτοκίνητα
Οι μέτοχοι της Genco απέρριψαν τους υποψήφιους της Diana
Motor Oil: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκρότηση επιτροπών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.