• Business

    Μύλοι Λούλη: Παρόντες στη μόνιμη μείωση τιμής με τους Μύλους Αγίου Γεωργίου

    • NewsRoom
    Νίκος Λούλης. Επικεφαλής Μύλων Λούλη

    Νίκος Λούλης. Επικεφαλής Μύλων Λούλη


    Σε μειώσεις τιμών που υπερβαίνουν το 5% σε συγκεκριμένους κωδικούς προχώρησε η εταιρεία «Μύλοι Λούλη».

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Loulis Food Ingredients σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Υπουργείου Ανάπτυξης για βιομηχανίες, στο πλαίσιο της κυβερνητικής πρωτοβουλίας, για τη λεγόμενη μόνιμη μείωση τιμής. Στόχος της εταιρείας είναι, όπως αναφέρεται, να συμβάλει στη γενική οικονομική σταθερότητα της χώρας και στην ευημερία των συμπολιτών της.

    Η εταιρεία προχώρησε σε μειώσεις τιμών που υπερβαίνουν το 5% σε συγκεκριμένους κωδικούς του χαρτοφυλακίου της και στις 18/10/23 ενημέρωσε το υπουργείο με επιστολή της για την συμμετοχή της στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση τιμής» και για διάστημα όχι μικρότερο των έξι μηνών.

    Τα προϊόντα με την επωνυμία Μύλοι Αγίου Γεωργίου που στηρίζουν την πρωτοβουλία είναι το Αλεύρι για Όλες τις χρήσεις (1kg & 5kg), Αλεύρι Ολικής, Αλεύρι Πολύκαρπο, Αλεύρι για Pizza, Αλεύρι Ζην από δίκοκκο σιτάρι, Αλεύρι Dinkel.

    Η συγκεκριμένη απόφαση εντάσσεται, όπως αναφέρεται, στο όραμα της εταιρείας να δημιουργεί αξία στην ανθρώπινη διατροφή και να στέκεται έμπρακτα δίπλα στον καταναλωτή, μειώνοντας τις τιμές, σε βασικά προϊόντα της γκάμας της.

    Διαβάστε επίσης

    Μύλοι Λούλη: Στο κατώφλι των 200 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Ώθηση από ανατιμήσεις και Βουλγαρία

    Γαλακτοβιομηχανία: Ποιοι διασώθηκαν και ποιοι βούλιαξαν στην κρίση του γάλακτος

    Με ισχυρά brands στο παγωτό ενισχύεται η ΔΕΛΤΑ



    ΣΧΟΛΙΑ