• Business

    Μέγαρο Μαξίμου: Ύποπτη σιωπή από ΝΔ – Δικαστικός εκφοβισμός από Αντ. Σαμαρά

    αντωνης σαμαρας

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς


    Τρία εικοσιτετράωρα μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για την                      εμπλοκή μελών της οικογενείας Σαμαρά στην λίστα Λάγκαρντ και η ΝΔ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα, για το εάν υιοθετεί αυτές τις ενέργειες ή τις αποδοκιμάζει ισχυρίζονται   τα στελέχη της κυβέρνησης. Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού  επισημαίνουν ακόμα, ότι πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει εγκαταλείψει την πολιτική αντιπαράθεση και αντ᾽  αυτού έχει επιλέξει τον δρόμο  των μηνύσεων και αγωγών, προκειμένου να φιμώσει τον τύπο και να σταματήσει την κριτική της κυβέρνησης.

    Οι αγωγές και οι μηνύσεις, τις  οποίες απειλή καταθέσει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, του ισότοπο koutipandoras .gr και της  εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  αποσκοπούν μόνο στην δημιουργία εντυπώσεων παρά αγγίζουν την  ουσία της υπόθεσης λένε οι παροικούντες στο Μέγαρο  Μαξίμου. «Όσα ρεπορτάζ είδαν το  φως της δημοσιότητας ήταν απόλυτα τεκμηριωμένα και στοιχειοθετημένα. Κανείς και με κανένα τρόπο δεν  μπορεί να κρύψει  την αλήθεια όσες  αγωγές και αν κάνει όσες υμνήσεις και αν καταθέσει» τόνιζαν οι  στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

    Υπενθύμιζαν μάλιστα ότι αυτές οι κινήσεις έπονται της αγωγής που έκανε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στην κυβερνητική εκπρόσωπο για την υπόθεση Μαυρίκου  την οποία και  αυτή  είχαν αποκαλύψει τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    Το  Μέγαρο Μαξίμου θεωρεί ότι  επειδή η ΝΔ δεν έχει απαντήσεις  σε κανένα από τα δυο θέματα έχει επιλέξει την σιωπή και τον δικαστικό εκφοβισμό θεωρώντας ότι μόνο έτσι μπορεί να σταματήσει το κύμα αποκαλύψεων για τα έργα και τις ημέρες  της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

    Επισημαίνουν μάλιστα ότι η αιτιολογία, που  προβάλουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λείπει στην Αμερική και  γι᾽ αυτό δεν υπάρχει  επίσημη αντίδραση από την ΝΔ είναι  απλώς μια  πρόφαση για να αποφύγουν τα δύσκολα .



    ΣΧΟΛΙΑ