• sports

    Μεγάλη επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη: Στην Premier League η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από 23 χρόνια

    • NewsRoom
    Βαγγέλης Μαρινάκης

    Βαγγέλης Μαρινάκης


    H Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, βρίσκεται και επίσημα στην ελίτ του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

    H Νότιγχαμ μετά από 23 χρόνια απουσίας, επέστρεψε στη Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας και ένα από τα πέντε μεγαλύτερα της Ευρώπης.

    Μέσα στο εμβληματικό γήπεδο του Γουέμπλεϊ και υπό το βλέμμα του Έλληνα επιχειρηματία, η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε την Χάντερσφιλντ με 1-0 και επέστρεψε στην… αφρόκρεμα του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

    Μια επιτυχία που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Έλληνα εφοπλιστή, καθώς κατάφερε να την μετατρέψει από μια ομάδα που βρισκόταν στα πρόθυρα του υποβιβασμού, σε ένα σύνολο που αρνείται να χάσει.

    Τον μεγάλο στόχο της ανόδου τον είχε θέσει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της Νότιγχαμ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Έχουμε ένα πλάνο μακράς διάρκειας και με βάση αυτό το πλάνο θέλουμε να επαναφέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει. Και φυσικά η Νότιγχαμ ανήκει στην Premier League. Ανήκει στην ελίτ της Premier League», είχε δηλώσει το 2017.

    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαγόρασε την Nottingham Forest FC, έναντι περίπου 50 εκατ. ευρώ στις 18 Μαΐου του 2017.



    ΣΧΟΛΙΑ