• Business

    LOEWE: Πρώτη μπουτίκ για επιδιόρθωση δερμάτινων ειδών στην Οζάκα

    • NewsRoom
    Pascale Lepoivre, CEO chez Loewe

    Pascale Lepoivre, CEO chez Loewe


    Η πρώτη μπουτίκ του LOEWE που ειδικεύεται σε επιδιόρθωση και συντήρηση δερμάτινων ειδών του οίκου εγκαινιάστηκε στην Οζάκα της Ιαπωνίας για να ανακατασκευάζονται προϊόντα αγορασμένα από τον LOEWE και να ξαναγίνονται καινούργια.

    Η επαναχρησιμοποίηση είναι στον πυρήνα της φιλοσοφίας ανακατασκευής που χαρακτηρίζει τον οίκο μόδας για να εγγυάται ισόβια χρήση των προϊόντων του μέσω φροντίδας από ντόπιους τεχνουργούς. Στο πολυκατάστημα Hankyu Umeda, στην Οζάκα, πλήρους απασχόλησης τεχνουργοί δέρματος ανταποκρίνονται στην επιθυμία του πελάτη να διατηρήσει την ποιότητα του αποκτήματός του.

    Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η LOEWE ReCraft παρουσιάζει και πάλι τις basket bags που είναι σήμα κατατεθέν του οίκου, αναβαθμισμένες με μικρά κομμάτια ή λουριά δέρματος από υλικά που πλεονάζουν.

    Επιπλέον, η μπουτίκ διαθέτει χώρο όπου οι πελάτες μπορούν να κάνουν πιο προσωπικά τα προϊόντα LOEWE που έχουν στην κατοχή τους· προσθέτοντας μονόγραμμα, μοναδικά λουριά, γούρια ή καρφάκια μετατρέπουν το προϊόν του οίκου σε δική τους δημιουργία.

    Διαβάστε επίσης: 

    Η ΔΕΠΑ Εμπορίας στο Χρηματιστήριο Ενέργειας της Ουγγαρίας

    Η Bayer Ελλάς δημιουργεί έναν νέο χώρο για το μέλλον της εταιρείας στην Ελλάδα

    Χόρχε Μας: Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της νέας ομάδας του Λιονέλ Μέσι

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ