• Business

    Lavipharm: Τι απαντά για την υπόθεση του Τηλέμαχου Λαβίδα στις ΗΠΑ

    • NewsRoom

    Θανάσης και Τηλέμαχος Λαβίδας


    Ανακοίνωση για την υπόθεση insider trading στις ΗΠΑ, που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και στο οποίο εμπλέκεται ο Τηλέμαχος Λαβίδας αλλά και ο Γιώργιος Νίκας έβγαλε στο Χρηματιστήριο Αθηνών η Lavipharm.

    Σύμφωνα με τη ανακοίνωση ο Τηλέμαχος Λαβίδας έχει δηλώσει μη παραδοχή των κατηγοριών, ενώ την υπόθεση έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του στη Αμερική. Επίσης η Lavipharm στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι η υπόθεση δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με την εταιρεία.

    Αναλυτικά:

    «Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομα του κ. Τηλέμαχου Λαβίδα, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Lavipharm A.E., σχετικά με υπόθεση που διερευνάται από τις Αρχές στις ΗΠΑ, η Lavipharm A.E. ενημερώνει ότι η υπόθεση δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την Εταιρεία. Τον χειρισμό της υπόθεσης, για την οποία ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας έχει δηλώσει μη παραδοχή των κατηγοριών, έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του στην Αμερική».

    Να σημειωθεί ότι ο Τηλέμαχος Λαβίδας εμφανίστηκε την Παρασκευή ενώπιον της περιφερειακής δικαστού Denise L. Cote και κρατήθηκε χωρίς εγγύηση εν αναμονή της δίκης λόγω ενδεχόμενου κινδύνου φυγής, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου.



    ΣΧΟΛΙΑ