ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακοίνωση για την υπόθεση insider trading στις ΗΠΑ, που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και στο οποίο εμπλέκεται ο Τηλέμαχος Λαβίδας αλλά και ο Γιώργιος Νίκας έβγαλε στο Χρηματιστήριο Αθηνών η Lavipharm.
Σύμφωνα με τη ανακοίνωση ο Τηλέμαχος Λαβίδας έχει δηλώσει μη παραδοχή των κατηγοριών, ενώ την υπόθεση έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του στη Αμερική. Επίσης η Lavipharm στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι η υπόθεση δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με την εταιρεία.
Αναλυτικά:
«Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομα του κ. Τηλέμαχου Λαβίδα, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Lavipharm A.E., σχετικά με υπόθεση που διερευνάται από τις Αρχές στις ΗΠΑ, η Lavipharm A.E. ενημερώνει ότι η υπόθεση δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την Εταιρεία. Τον χειρισμό της υπόθεσης, για την οποία ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας έχει δηλώσει μη παραδοχή των κατηγοριών, έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του στην Αμερική».
Να σημειωθεί ότι ο Τηλέμαχος Λαβίδας εμφανίστηκε την Παρασκευή ενώπιον της περιφερειακής δικαστού Denise L. Cote και κρατήθηκε χωρίς εγγύηση εν αναμονή της δίκης λόγω ενδεχόμενου κινδύνου φυγής, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Εντός του 2027 η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ
- Στο Ευρωκοινοβούλιο η υπόθεση με τις καταγγελίες για πλαστές υπογραφές της Φωνής Λογικής – Η Λατινοπούλου έχει ζητήσει την άρση ασυλίας της
- Καναδάς: Δημιουργεί κρατικό επενδυτικό ταμείο για μεγάλα έργα
- Πετρέλαιο: Άνοδος με τα βλέμματα στην επανέναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών για το Ιράν – Πάνω από 107 δολάρια το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.