ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η KPMG στην Ελλάδα ενισχύει τις Συμβουλευτικές της υπηρεσίες, ενδυναμώνοντας την ομάδα με έναν νέο partner, τον Ευθύμη Κριμιζή (Μάκη), ο οποίος ηγείται των εταιρειών του χρηματοπιστωτικού κλάδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών και έχει υποστηρίξει έναν μεγάλο αριθμό χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, τόσο για τη βελτίωση της απόδοσής τους, όσο και στη διαχείριση των κινδύνων.
Η εμπειρία του περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση επιχειρηματικών και επιχειρησιακών πρωτοβουλιών μετασχηματισμού, καθώς και την ενίσχυση του πλαισίου διαχείρισης κινδύνων.
Επίσης, ο Ευθύμης Κριμιζής έχει τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση λειτουργικών μοντέλων, στην ανάπτυξη και στην περαιτέρω ενίσχυση του πλαισίου διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPL) και στην αποτελεσματική εφαρμογή νέων εποπτικών απαιτήσεων διαχείρισης κινδύνων.
Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG καλωσόρισε το νέο στέλεχος στην εταιρεία και ανάφερε:
«Η ένταξη του Ευθύμη Κριμιζή στην οικογένεια της KPMG ως partner σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη των Συμβουλευτικών μας υπηρεσιών με έμφαση στις εταιρείες του χρηματοπιστωτικού κλάδου. Η στρατηγική ανάπτυξη των συμβουλευτικών υπηρεσιών αποτελεί προτεραιότητά μας και με την εμπειρία και τις γνώσεις του είμαι πεπεισμένος πως θα πετύχουμε το στόχο μας. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Συμβούλων εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και με παρονομαστή την ποιότητα και τη συνέπεια που μας χαρακτηρίζουν, παραμένουμε προσηλωμένοι στην υπεραξία που δίνουμε στους πελάτες μας. Εκ μέρους της διοίκησης εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του».
Διαβάστε ακόμη:
ΟΛΠ: Νέα επένδυση €20 εκατ. στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος
Μυτιληναίος: Προχώρησε στην απόκτηση 44 χιλ. ιδίων μετοχών – Στο 3,9% το ποσοστό της
Ελλάκτωρ: Η Reggeborgh δείχνει τη δύναμή της ενισχύοντας το ποσοστό της ενόψει γενικής συνέλευσης
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΣΑ: Να θεσμοθετηθεί αμοιβή για τους ιατρούς που συμμετέχουν στις Επιτροπές Ελέγχου της Περιφέρειας
- Μάλτα: Προβλήματα με τις πτήσεις από την ηφαιστειακή τέφρα από την Αίτνα
- Ερυθρά Θάλασσα: Στους έξι ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση των Χούθι σε πλοίο
- Trump Media: Πάνω από 10 εταιρείες πληρώνουν 100.000 δολάρια/μήνα για άμεση πρόσβαση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.