• Business

    «Κορυφαίος Εργοδότης» σε Ελλάδα και Ευρώπη η British American Tobacco Hellas

    • NewsRoom
    Juan José Marco British American Tobacco Hellas

    Juan José Marco, πρόεδρος και CEO British American Tobacco Hellas


    Την British American Tobacco Hellas επέλεξε το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employer Institute ως «Κορυφαίο Εργοδότη στην Ελλάδα και την Ευρώπη 2018». Η συγκεκριμένη διάκριση δίνεται σε εργοδότες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους.

    Στα αυστηρά κριτήριά του περιλαμβάνεται η ενσωμάτωση των καλύτερων δυνατών εργασιακών πρακτικών, η παροχή εργασιακών παροχών και προνομίων, αλλά και η υποστήριξη της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των εργαζομένων καθώς και η εσωτερική ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας, με απώτερο στόχο τη δέσμευση και συμμετοχή των εργαζομένων στο όραμα της εταιρείας.

    Τα τελευταία επτά χρόνια η British American Tobacco Hellas έχει διακριθεί έντεκα φορές με το συγκεκριμένο βραβείο για τις πολιτικές που εφαρμόζει στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

    Juan José Marco British American Tobacco Hellas
    Juan José Marco, πρόεδρος και CEO British American Tobacco Hellas

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Juan José Marco, σχολιάζοντας τη διάκριση, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή για την πολιτική που ακολουθούμε στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού μας γεμίζει υπερηφάνεια και τεράστια ευθύνη ταυτόχρονα. Υπερηφάνεια γιατί αυτή είναι η ενδέκατη συνεχής διάκριση στον τομέα του Ανθρωπίνου Δυναμικού, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πρακτικές που ακολουθούμε βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Παράλληλα, όμως, η ευθύνη είναι τεράστια, καθώς οφείλουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο και τις προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει, συνεχίζοντας να παρέχουμε στους ανθρώπους μας τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίσσονται διαρκώς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να διασφαλίζουμε τη συμβολή τους στην πορεία της εταιρείας μας. Με τον τρόπο αυτό ερχόμαστε πιο κοντά στην υλοποίηση τους οράματός μας να δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρχεται στην Ευρώπη το νέο e-shop της Hermes. Όλα τα προϊόντα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι πρέπει να προσέχουν οι ΜμΕ με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βερόπουλος: Είναι κεφάτος, ψωνίζει από… Βαλκάνια



    ΣΧΟΛΙΑ