ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής η «Εταιρεία»), κατ’ άρθρ. 17 παρ. 1 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 (MAR), προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, γνωστοποιεί με την παρούσα σε αυτό, ότι αποφάσισε τη διακοπή λειτουργίας του μόνου καταστήματός της στην Αλβανία και των δύο καταστημάτων της στη Σερβία από τις αρχές του επόμενου έτους 2023.
Η απόφαση της διοίκησης οφείλεται κυρίως στις ασταθείς τρέχουσες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στις δύο παραπάνω βαλκανικές χώρες, στη μη ικανοποιητική πορεία των πωλήσεων σε αυτές μετά από την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19 και τις συνέπειες που αυτή επέφερε στην οικονομία.
Διαβάστε επίσης
Attica Group: Έσοδα 220,17 εκατ. ευρώ και κέρδη 60,70 εκατ. ευρώ
Άλλο ένα δεξαμενόπλοιο Hellas Margarita της Latsco του Πάρη Κασιδόκωστα-Λάτση στη Navig8
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.