ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην έγκριση του πληροφοριακού δελτίου της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Orlando για την εξαγορά της Paperpack προχώρησε το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακαλώντας ταυτόχρονα τις άδειες λειτουργίας δύο εταιρειών, κατόπιν αιτήματός τους.
Πιο ειδικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιτροπής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 904η/26.02.2021 συνεδρίασή του αποφάσισε:
Την έγκριση του περιεχομένου του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας “ORLANDO-EQUITY HOLDING LIMITED” προς τους μετόχους της εταιρίας “ΠΕΙΠΕΡΠΑΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ” (“PAPERPACK Α.Β.Ε.Ε.”).
Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας “FIRST CAPITAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ” κατ’ εφαρμογή της παρ. 1 περ. α του άρθρου 8 του ν. 4514/2018, κατόπιν σχετικού αιτήματος της εταιρίας.
Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας “ΤΡΙΑΙΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ” κατ’ εφαρμογή της παρ. 1 περ. α του άρθρου 8 του ν. 4514/2018, κατόπιν σχετικού αιτήματος της εταιρίας».
Διαβάστε επίσης:
MIG: «Πράσινο φως» από τη ΓΣ για την πώληση της Vivartia στο CVC
ΕΒΕΑ: Κοντά στα €11 δισ. το ηλεκτρονικό εμπόριο το 2020 στην Ελλάδα
Σε νέο Τμήμα στο υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου οι αιτήσεις για τη χορήγηση Golden Visa
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμητρα Πέτσα: Η Ελληνίδα που έκανε το νερό ρούχο και κατέκτησε το Λονδίνο
- Collector’s alert: Η Veuve Clicquot ενώνει δυνάμεις με τον Simon Porte Jacquemus
- Η φιλοσοφία του Γουόρεν Μπάφετ: Καλύτερα να χάσεις μια ευκαιρία, παρά να πληρώσεις ακριβά
- Ταξί: Εμφύλιος στον κλάδο – Εντείνεται η κόντρα Λυμπερόπουλου με ΠΟΕΙΑΤΑ και Κυρανάκη – Πότε θα γίνει υποχρεωτική η ηλεκτροκίνηση
