ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα από τα πιο γνωστά σουβλατζίδικα της Αττικής, ο Καράμπαμπας έχει σημαδέψει με την παρουσία του την περιοχή του Πειραιά και της Δραπετσώνας.
Ο Καράμπαμπας, ο ιδιοκτήτης του θρυλικού σουβλατζίδικου, που άνοιξε το 1943, έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του, όπως έκανε γνωστό η κόρη του με ανάρτησή της.
«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έγραφα κάτι για σένα. Σα να νόμιζα ότι θα ζούσες για πάντα. Δεν ήθελα ποτέ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα σε αποχαιρετήσω» γράφει μεταξύ άλλων η κόρη του, η οποία έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του μέσα από το Facebook.
Δείτε την ανάρτηση:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Χριστοδουλίδης: Το κυπριακό νηολόγιο πλοίων έχει καταγράψει αύξηση που ξεπερνά το 27%.
- Γεωργιάδης: Στο «μικροσκόπιο» 231 γιατροί για αναρτήσεις στα social media – Έλεγχοι με AI
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Αναμένει 11 εκατ. δολάρια έσοδα και μέσο ναύλο 19.000 δολάρια για κάθε πλοίο της
- Μαρινάκης: «Ανάσες» στους πολίτες, αλλά με δημοσιονομικό μέτρο – Τι είπε για ΕΦΚ, παροχές και εκλογές


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.