ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Euroxx έδωσε στην έκθεσή της υψηλότερη τιμή – στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος, στα 14 από 12,6 ευρώ, ενώ διατηρεί τη σύσταση overweight.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η χρηματιστηριακή, η επίπτωση από την πανδημία είναι διαχειρίσιμη και η εισηγμένη αναμένεται να καταγράψει νέο ιστορικό υψηλό κερδοφορίας το 2021.
Η χρηματιστηριακή προβλέπει πτώση των φετινών EBITDA μόλις κατά 7% στα 290 εκατ. ευρώ.
Επίσης, εκτιμά ότι τα κέρδη του 2020 θα διαμορφωθούν στα 132 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 9% σε ετήσια βάση, με τη μερισματική απόδοση να διατηρείται στο 3,9%.
Η Euroxx εκτιμά, τέλος, ότι το 2021 τα EBITDA της εταιρίας αναμένεται να κινηθούν σε επίπεδα ρεκόρ, στα 338 εκατ. ευρώ με άνοδο 16% σε ετήσια βάση.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη