ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tη συνεργασία της με τη Mwalimu National, συνεταιριστικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα (SACCO) στη Κένυα, για την παροχή των SaaS (Software-as-a-Service) λύσεων Profits® for Sacco ανακοίνωσε η INTRASOFT International.
Το καινοτόμο Profits® της INTRASOFT έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των SACCOs ως κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας στην αγορά των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Κένυας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Αφρικής.
Η πρόσφατη επένδυση της Mwalimu National σε ένα υπερσύγχρονο datacenter αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για συνεργασία με την INTRASOFT, σχετικά με την παροχή του κορυφαίου Profits® Sacco Core Banking System μέσω ενός SaaS μοντέλου.
Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα SACCOs στη Κένυα, που αριθμούν πάνω από 3 εκατομμύρια μέλη, αναζητούν νέους, καινοτόμους τρόπους επέκτασης των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Οι προκλήσεις είναι τεράστιες και αφορούν κυρίως το κομμάτι του cyber security και το υψηλό τεχνολογικό κόστος εξυπηρέτησης των μελών τους καθώς και της προσέλκυση νέων, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η υιοθέτηση μοντέλων SaaS θα συμβάλει στο να ξεπεράσουν τα SACCOs το πρόβλημα του υψηλού κόστους και στην γενικότερη τεχνολογική ανάπτυξη.
Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: “Προκειμένου τα SACCOs να γίνουν ανταγωνιστικά, θα χρειαστεί να καινοτομήσουν στους τομείς της εξυπηρέτησης πελατών, αξιοπιστίας υπηρεσιών και ασφάλειας δεδομένων. Κρίνεται απαραίτητη η υιοθέτηση των κατάλληλων Cloud και SaaS τεχνολογιών, όπως το Profits® for Sacco. Η συνεργασία μας με τη Mwalimu National προσφέρει αυτή τη λύση στα SACCOs, απαλλάσσοντάς τους από τις όποιες ανησυχίες σε επίπεδο IT.”
Ο κ. Alphonse Kaio, CEO της Mwalimu National, δήλωσε: “Η αύξηση της αποτελεσματικότητας αποτελεί βασική προτεραιότητα των SACCOs. Δεδομένων των προσδοκιών των μελών μας και των υψηλών τεχνολογικών κινδύνων, η ανάγκη για επιχειρηματική συνέχεια και ασφάλεια είναι επιβεβλημένη. Η υιοθέτηση ανθρωποκεντρικών, έξυπνων και ασφαλών εφαρμογών από πλευράς των SACCOs αποτελεί πλέον την πρώτη προτεραιότητα. Στη Mwalimu National SACCO βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την INTRASOFT International για την παροχή ασφαλών και τεχνολογικά ισχυρών λύσεων σε μια κοινή πλατφόρμα, στο τελευταίας τεχνολογίας datacenter μας στο Mwalimu Towers, στο Upperhill του Ναϊρόμπι”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μπαχρέιν, δοκιμές, 2η μέρα: Ταχύτερος ο Λεκλέρ
- Σταύρος Παπασταύρου: Την Παρασκευή στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου
- Η MSC Cruises θα προσεγγίσει το Πάσχα Σύρο, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη
- Γαλλία: Ο επικεφαλής του ρεπουμπλικανικού κόμματος, Μπρουνό Ρεταγιό θα είναι υποψήφιος πρόεδρος το 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.