ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη βαθμίδα B έθεσε η DBRS την αξιολόγηση του αξιόχρεου της Intralot, με σταθερό το outlook.
Σύμφωνα με την DBRS, η αξιολόγηση αντανακλά την 30ετή εμπειρία της Intralοt σε μια αγορά με υψηλά εμπόδια εισόδου, αλλά και την αποδεδειγμένη της ικανότητα να εξασφαλίζει μακροχρόνια συμβόλαια.
Παράλληλα, η DBRS τονίζει πως ένα ολοένα και μεγαλύτερη μερίδιο των εσόδων και των κερδών της Intralοt προέρχεται από ανεπτυγμένες οικονομίες και από θεσμικούς πελάτες.
Η αξιολόγηση της εταιρείας περιορίζεται από το σχετικά μικρό μέγεθος σε σχέση με τους μεγάλους παίχτες στην αγορά, τον μεγάλο κύκλο πωλήσεων, καθώς και τα ρίσκα υλοποίησης και έκθεσης στο FX.
Διαβάστε επίσης
Πάρις Κυριακόπουλος: Η Ελλάδα στην αυτοκίνηση είναι 3,5 χρόνια πίσω από ό,τι είναι η υπόλοιπη Ευρώπη
Ι. Στεφάνου (Grant Thorton): Εξαγωγική χώρα ενέργειας η Ελλάδα το 2030
Π. Μαραβέας: Μέσω της Εθνικής Τράπεζας χορηγείται 1 στα 3 στεγαστικά δάνεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.