• Business

    Intrakat: Σύμβαση 17 εκατ. ευρώ για την αποπεράτωση 5* ξενοδοχείου επί της Λεωφ. Συγγρού

    • NewsRoom
    Intrakat: Στα 87 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις του ομίλου στο α΄ εξάμηνο

    Πέτρος Σουρέτης. Διευθύνων Σύμβουλος Intrakat


    Σύμβαση ύψους 17 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ για την αποπεράτωση ξενοδοχείου 5 αστέρων επί της Λεωφ. Συγγρού υπέγραψε πρόσφατα η Intrakat με την εταιρεία ΣΥΓΓΡΟΥ 115 ΑΕ.

    Ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Ένα σημαντικό έργο προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο μας στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των τουριστικών και ξενοδοχειακών υποδομών. Όπως με όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, όλοι εμείς στην Intrakat δεσμευόμαστε για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια ολοκλήρωση του έργου».

    Το έργο αφορά την «Αποπεράτωση εννιαώροφου κτιρίου ξενοδοχείου 5*», με την εκτέλεση όλων των οικοδομικών-αρχιτεκτονικών εργασιών καθώς και των Η/Μ εγκαταστάσεων για την ανακαίνιση του κτιρίου αναψυχής και διασκέδασης STAR CITY, σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Ο στόχος είναι με την ολοκλήρωση των εργασιών να λειτουργήσει ως ενιαίο πολυτελές ξενοδοχείο με το γειτονικό Grand Hyatt Athens.

    Το κτίριο αποτελείται από επτά υπόγεια και 9 ορόφους και θα περιλαμβάνει 215 δωμάτια, 14 σουίτες, διώροφη προεδρική σουίτα με πισίνα, κοινόχρηστη πισίνα, jacuzzi, εστιατόριο, BAR, συνεδριακούς χώρους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και γραφειακούς χώρους συσκέψεων και χώρους στάθμευσης.

    Διαβάστε επίσης:

    Intrakat: Νέο επιχειρηματικό μοντέλο με δυναμική επέκταση στις ΑΠΕ, ΣΔΙΤ, Παραχωρήσεις και τουριστικά ακίνητα

    Intrakat: Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης για την απορρόφηση της ΓΑΙΑ ΑΝΕΜΟΣ



    ΣΧΟΛΙΑ