• Business

    Υφαντής: Σε εξέλιξη η καταμέτρηση της ζημιάς στο εργοστάσιο των Τρικάλων – Η κοινοπραξία των ασφαλιστικών

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη


    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση της ζημιάς που υπέστη το εργοστάσιο της «Υφαντής» στα Τρίκαλα από πυρκαγιά, όπως αναφέρουν πηγές από την ασφαλιστική αγορά, χαρακτηρίζοντας πρώιμες οποιοσδήποτε εκτιμήσεις για το μέγεθος της καταστροφής αφού δεν έχει γίνει ακόμη η αποτίμηση της ζημιάς.

    Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως η μονάδα παραμένει λειτουργική καθώς δεν έχει επηρεασθεί η παραγωγική διαδικασία και υπογραμμίζουν πως η τελική αποτίμηση θα «ρίξει φως» στο πραγματικό μέγεθος της ζημίας.

    Να σημειωθεί πως το εργοστάσιο της «Υφαντής» στην περιοχή Γριζάνο των Τρικάλων, στο οποίο μεταξύ άλλων παράγονται οι μεικτές συσκευασίες Ifantis combi ζαμπόν/τυρί αλλά και διάφορα ακόμη γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ασφαλισμένο στην κοινοπραξία AXA, Generali και Groupama.

    Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο εργοστάσιο της εταιρείας ενώ επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalavoice.gr παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν κατέστη δυνατό να αποφευχθεί η ολοκληρωτική καταστροφή στο κεντρικό κτήριο και σε μία τεράστια αποθήκη που ήταν γεμάτη με εμπόρευμα.

    Το εργοστάσιο απασχολεί περί τα 20 άτομα προσωπικό και συνεργάζεται με περίπου 120 κτηνοτροφικές μονάδες.

    Διαβάστε ακόμη:

    Καταστροφική πυρκαγιά στο εργοστάσιο της «ΥΦΑΝΤΗΣ» στο Γριζάνο Τρικάλων

    Ρ. Φωτεινού (Public): Γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει να αποκτήσουν «ψηφιακή βιτρίνα» – Πάνω από 20% ο τζίρος των ηλεκτρονικών πωλήσεων

    Γ. Κασιμάτης (McArthurGlen): «Δύσκολο να διορθωθεί η ζημιά στο εμπόριο – Ζητούμενο να κρατηθούν όρθιες οι επιχειρήσεις»

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ