ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αποχώρηση δύο ανώτατων διευθυντικών στελεχών ανακοίνωσε η «Ιατρικό Αθηνών ΕΑΕ».
Πρόκειται για τον κ. Νικόλαο Μόσχο, ο οποίος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, και τον κ. Μιχάλη Σπανό, ο οποίος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ψηφιακής Οργάνωσης και Καινοτομίας.
Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της Ιατρικό Αθηνών έχουν ως εξής:
1. Η Ιατρικό Αθηνών ΕΑΕ ανακοινώνει ότι αποχώρησε από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης ο κ. Νικόλαος Μόσχος.
Η εταιρία τον ευχαριστεί για την προσφορά και συνεργασία του και του εύχεται επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.
Θα ακολουθήσει αντικατάσταση της θέσης του.
2. Η Ιατρικό Αθηνών ΕΑΕ ανακοινώνει ότι αποχώρησε από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ψηφιακής Οργάνωσης & Καινοτομίας ο κ. Μιχάλης Σπανός.
Η εταιρία τον ευχαριστεί για την προσφορά και συνεργασία του και του εύχεται επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.
Θα ακολουθήσει αντικατάσταση της θέσης του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ΑΙΟΝ στην Ελλάδα
- Αναλυτές για ΟΠΑΠ: Σταθερή πορεία, υψηλή κερδοφορία και η αγορά στραμμένη στο deal με την Allwyn
- Κομισιόν: Ενέκρινε εκταμίευση 2,1 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα στο πλαίσιο του «NextGenerationEU»
- Δένδιας για τον θάνατο του στρατιώτη στη Ρόδο: Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια και τους συναδέλφους του