• Business

    Οι φορτιστές Joltie, θυγατρικής του Ομίλου Eunice, «κατακτούν» την τουριστική Έκθεση Χenia

    • NewsRoom

    Ο Τουρισμός είναι αδιαμφισβήτητα η βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Η καρδιά του χτυπά, κάθε χρόνο, στην έκθεση Xenia, η οποία αποτελεί το κατεξοχήν μεγαλύτερο εμπορικό φόρουμ για τον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο.

    Στοχεύοντας να ανοίξει νέους ορίζοντες βιωσιμότητας και διαχείρισης της ενέργειας στον τομέα του Τουρισμού, η εταιρία ηλεκτροκίνησης Joltie, θυγατρική του ομίλου Eunice, θα βρίσκεται φέτος στην έκθεση Xenia, Hall 1, D17, από 25 έως 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

    Ανάμεσα στους διαδρόμους της έκθεσης, αναμένεται και φέτος να βρεθούν ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις καθώς και digital υπηρεσίες, εταιρείες με προϊόντα για την κατασκευή, ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και προμηθευτές του επισιτιστικού κλάδου.

    Περισσότερο από μία απλή έκθεση, η Xenia είναι ένας θεσμός που κάθε χρόνο συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους εκθέτες του Τουρισμού καθώς και χιλιάδες επισκέπτες, φιλοδοξώντας να συμβάλλει στη γέννηση νέων ιδεών και πρωτοποριακών λύσεων. Εκεί λοιπόν θα βρίσκεται η εταιρία Joltie, εκπροσωπώντας την καινοτομία και το πράσινο και καθαρό μέλλον της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

    Η Joltie, θα παρουσιάσει στο περίπτερό της, Hall 1, D17 το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην προσπάθειά της να φέρει την Πράσινη Ενέργεια και τον Τουρισμό ακόμα πιο κοντά.

    Η Joltie αποτελεί ένα κορυφαίο και ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο ηλεκτροκίνησης, που αριθμεί περισσότερα από 400 σημεία φόρτισης σε Ελλάδα και Κύπρο, ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

    Η εταιρεία, συνδυάζοντας την μακροχρόνια εμπειρία του Ομίλου Eunice στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, επενδύει, με ίδια κεφάλαια, στην κατασκευή υποδομών φόρτισης σε χώρους δημόσιας πρόσβασης.

    Με αυτόν τον τρόπο, η Joltie είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όλους τους εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις συνεργασίας σε κάθε επιχειρηματία προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τη συνεχή ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.

    Τα στελέχη της εταιρίας θα βρίσκονται στην έκθεση XENIA, Hall 1, Stand D17, από 25 έως και 27 Νοεμβρίου, με στόχο την εμπεριστατωμένη ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να φέρει την επιχείρηση του πιο κοντά στο μέλλον της καινοτομίας.

    Φορτιστές για κάθε ανάγκη που αναβαθμίζουν κάθε τουριστική επιχείρηση

    Αναφορικά με τους φορτιστές που η Joltie προσφέρει, στη φετινή έκθεση Xenia, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ολόκληρη την γκάμα των φορτιστών της, που περιλαμβάνει τόσο οικιακούς όσο και φορτιστές δημόσιας φόρτισης (AC + DC).

    Ειδικότερα, στον τομέα της δημόσιας φόρτισης, εκτός των δύο πλέον δημοφιλών φορτιστών Eunice, που χρησιμοποιούνται έως σήμερα στο δίκτυο Joltie (EEG-1S-22W/EEG-2S-22P), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν για πρώτη φορά και τον καινοτόμο κυλινδρικό φορτιστή που αναπτύχθηκε στην Ελλάδα από τον όμιλο Eunice.

    Ο συγκεκριμένος φορτιστής, παρέχει τη δυνατότητα μονής ή διπλής εξόδου και είναι ιδανικός για δημόσιους χώρους και τοποθετήσεις σε πεζοδρόμια καθώς διαθέτει πρωτοποριακό και ασφαλή σχεδιασμό.

    Επιπλέον, όλοι οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν από κοντά για πρώτη φορά την πρωτοποριακή λύση κατανεμημένης φόρτισης που είναι ιδανική για κτίρια και επιχειρήσεις που επιθυμούν την τοποθέτηση πολλαπλών φορτιστών στους χώρο τους.

    Μαζί με τους παραπάνω φορτιστές, στην έκθεση θα παρουσιαστούν και οι λύσεις ταχυφορτιστών DC που η εταιρεία προσφέρει (47kW-240kW). Η Joltie ήδη έχει ξεκινήσει την εγκατάσταση τέτοιων ταχυφορτιστών στο οδικό δίκτυο, κάνοντας το ταξίδι των οδηγών ακόμη πιο εύκολο και άνετο για τους οδηγούς.

    Βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα στο επίκεντρο

    Η διαδικασία παραγωγής όλων των φορτιστών υπόκειται σε αυστηρές προδιαγραφές και τήρηση του ποιοτικού ελέγχου σε κάθε στάδιο.

    Με τον τρόπο αυτό, η Joltie μπορεί να προσφέρει την ιδανική λύση για τις τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας, πάντα με τη σφραγίδα και την εγγύηση του Ομίλου Eunice.

    Η παρουσία της εταιρίας Joltie στη φετινή έκθεση Xenia, Hall 1, D17, 25 με 27 Νοεμβρίου, αναμένεται να αλλάξει δυναμικά τα δεδομένα θέτοντας τις πράσινες τεχνολογίες στις υπηρεσίες κάθε ξενοδοχειακής, επισιτιστικής και τουριστικής επιχείρησης.

    Διαβάστε επίσης:

    Τσιγάρο: Πώς επηρεάζει την υγεία μας και πόσο επιβλαβές είναι

    NBG Securities: Ισχυρά αποτελέσματα για τις τράπεζες στο γ’ τρίμηνο

    Η NN Hellas φιλοξενεί για 7η συνεχή χρονιά μαθητές στα γραφεία της, στο πλαίσιο του προγράμματος «Leaders for a Day»