• Business

    Όμιλος Eunice: Καινοτομία στην ηλεκτροκίνηση με φορτιστές υψηλής ποιότητας

    • NewsRoom

    Οι φορτιστές Eunice κοντά στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των πολιτών

    Σε ένα ρευστό και ασταθές διεθνές περιβάλλον, σαν το σημερινό, με την ενεργειακή κρίση να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις , η ανάγκη για την αξιοποίηση νέων, βιώσιμων και οικονομικά συμφερουσών προς το περιβάλλον μορφών ενέργειας, είναι επιτακτική.

    Σ’ αυτό το πεδίο, εξέχουσα θέση κατέχει ο τομέας της ηλεκτροκίνησης που έχει αρχίσει ήδη να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούμε τις μετακινήσεις μας, αλλά και εν γένει την καθημερινότητά μας. Έτσι, το να αναδεικνύονται αξιόλογες επενδυτικές προσπάθειες στο χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων μηδενικών εκπομπών είναι μεγίστης σημασίας. Μια τέτοια προσπάθεια που ξεχωρίζει είναι αυτή του ομίλου EUNICE Energy Group, ο οποίος παράγει φορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα, αποκλειστικά στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Μάνδρα Αττικής, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο τον πρώτο κατασκευαστή  φορτιστών ελληνικής παραγωγής.

    Η Ποιότητα στο Επίκεντρο των Προϊόντων του Ομίλου

    Αξίζει να τονίσουμε, ότι η παραγωγική διαδικασία διέπεται σε όλα τα στάδια από τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ενώ πραγματοποιείται και ενδελεχής ποιοτικός έλεγχος, ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα για άμεση εφαρμογή όλων των πιθανών εργοστασιακών αλλαγών και τεχνικών τροποποιήσεων που μπορεί να χρειαστούν, κατόπιν αιτήματος του ενδιαφερόμενου αγοραστή.

    Άλλωστε, ο Όμιλος Eunice αναπτύσσει ποικίλες ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης, οι οποίες μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση και κάθε εφαρμογή φόρτισης. Ό Όμιλος εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες, αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις φόρτισης και υλοποιεί τις καλύτερες και ποιοτικότερες μεθόδους υποστήριξης και αναβάθμισης των φορτιστών του, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Αυτές εκτείνονται από την εγκατάσταση, τη λειτουργία, τη συντήρηση και την επισκευή των φορτιστών, έως τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, την παροχή υποστήριξης μετά την πώληση και την πραγματοποίηση των πάντοτε απαραίτητων απομακρυσμένων ενημερώσεων, οι οποίες μπορούν να αντιμετωπίσουν αμέσως τυχόν προβλήματα ή δυσλειτουργίες.

    Ειδικότερα, οι ιδιαίτερα ανθεκτικοί και βιώσιμοι φορτιστές του Ομίλου Eunice μπορούν να συντηρηθούν εύκολα και οικονομικά, χωρίς να χρειαστεί η αντικατάσταση ή η αφαίρεσή τους. Την ίδια στιγμή υποστηρίζουν τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα επικοινωνίας OCPP. Αυτά τα χαρακτηριστικά, καθώς και η συμμετοχή του Ομίλου Eunice στη μεγαλύτερη επιτροπή παγκοσμίως αναφορικά με τα πρωτόκολλα επικοινωνίας της ηλεκτροκίνησης, τη διεθνή επιτροπή Open Charge Alliance, αλλά και ως επίσημο μέλος του Hubject, του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού δικτύου, eRoaming για την ηλεκτροκίνηση, παρέχουν επιπρόσθετες εγγυήσεις ως προς τη διαρκή ανάπτυξη των προϊόντων του και την παροχή υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας.

    Αξιόπιστες Λύσεις με Διεθνείς Συνεργάτες 

    Οι φορτιστές του Ομίλου έχουν τοποθετηθεί σε δημόσια σημεία σε μια σειρά νησιών του Αιγαίου. Πιο συγκεκριμένα, έχουν αναπτυχθεί στη Νάξο, όπου εγκαταστάθηκαν φορτιστές, στο πλαίσιο του έργου Naxos Smart Island, σε συνεργασία με την Amazon Web Services, στην Κύθνο όπου φιλοξενείται ένα από τα εκτενέστερα δίκτυα κοινόχρηστων σταθμών φόρτισης, αλλά και στην Αστυπάλαια, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση δημόσιων φορτιστών ανά κάτοικο στην Ελλάδα. Επίσης φορτιστές έχουν εγκατασταθεί και στο νησί της Τήλου στο πλαίσιο του ολιστικού προγράμματος αυτονομίας και ανεξαρτησίας του νησιού. Ο όμιλος κατέχει & λειτουργεί στη Τήλο τον πρωτοπόρο υβριδικό σταθμό παραγωγής (S4S Tilos),  έχοντας κερδίσει διεθνή αναγνώριση ως το πρώτο εν λειτουργία έργο παραγωγής, αποθήκευσης και έξυπνης διαχείρισης ενέργειας από ΑΠΕ στην Ευρώπη.

    Ωστόσο, η εγκατάσταση των φορτιστών Eunice δεν περιορίζεται μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά η παρουσία τους έχει επεκταθεί και στο εξωτερικό, μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία Wink, η οποία έχει δημιουργήσει ένα ιδιόκτητο δίκτυο δημοσίων φορτιστών στη Βουλγαρία, αλλά και στην Κύπρο σε συνεργασία με την εταιρία Joltie, η οποία έχει  ήδη αρχίσει να αναπτύσσει με ραγδαίους ρυθμούς το δικό της δίκτυο ηλεκτροκίνησης.

    Με τον όμιλο Eunice φτιάχνουμε ένα μέλλον βιώσιμο, πράσινο και κοντά στις ανάγκες των πολιτών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών!

    Πρόσφατα μάλιστα ο όμιλος προχώρησε και σε τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ των φορτιστών του, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

    Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τα καινοτόμα προϊόντα και τα ολοκληρωμένα συστήματα αυτονομίας του Ομίλου Eunice. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

    Διαβάστε επίσης:

    Attica Group: Απέκτησε φορτηγό-οχηματαγωγό έναντι 13,4 εκατ. ευρώ

    Συνεργασία Coffee Island με Autogrill στο ΣΕΑ Ακράτας

    Πώς είναι να έχεις πόδια Barbie στην πραγματική ζωή