• Business

    Η Eurolife FFH συνάντησε και φέτος τους συνεργάτες της στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα

    • NewsRoom


    Μια ξεχωριστή εκδήλωση, με προσκεκλημένους τους συνεργάτες της από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα φιλοξένησε η Eurolife FFH την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης.

    Για την εταιρεία αξία έχει να βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό των συνεργατών της, τους συνοδοιπόρους της στη δέσμευσή της να προστατεύει με συνέπεια ό,τι είναι σημαντικό για τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

    Αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους, η διοικητική ομάδα της εταιρείας παρουσίασε στο δίκτυο των συνεργατών της τον απολογισμό των επιδόσεων της χρονιάς που πέρασε, καθώς και τα σχέδια και τις προτεραιότητες της Eurolife FFH για το 2024.

    Οι διακόσιοι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν την εκδήλωση, την πρώτη της εταιρείας για φέτος σε όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της Eurolife FFH, να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που τους αφορούν και να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρείας για τις στρατηγικές προτεραιότητες τους έτους.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα στελέχη της Eurolife FFH ανέδειξαν τη σπουδαιότητα της συμβολής των συνεργατών στην επιτυχή πορεία της εταιρείας το 2023. Στο πλαίσιο αυτό, ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, σημείωσε σχετικά:

    «Η συνεργασία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι δύο βασικοί πυλώνες επάνω στους οποίους στηρίζεται η επιτυχία και η ανάπτυξη μιας ομάδας. Μαζί, τα έχουμε κατακτήσει και τα δύο.

    Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μας εμπιστεύεστε καθημερινά και προβάλλετε τις ασφαλιστικές λύσεις που παρέχουμε στους ασφαλισμένους στην Ελλάδα. Με την καθοριστική συμβολή σας καταφέραμε για ακόμη μια χρονιά να ξεχωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα καταφέραμε μαζί, και είμαι βέβαιος ότι και φέτος θα έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία, που θα μας φέρει νέες, κοινές επιτυχίες».

    Το 2023 αποτέλεσε μια ακόμη επιτυχημένη και αποδοτική χρονιά για τη Eurolife FFH, με το ρόλο του δικτύου των συνεργατών της να είναι καθοριστικός, γι’ αυτό και η εταιρεία με απόλυτη συνέπεια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτάσεις και τις απόψεις τους.

    Παράλληλα, επιδιώκει να βελτιώνει διαρκώς τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τις υποδομές της, προκειμένου να ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα στις επιδιώξεις τους, ενώ παράλληλα είναι συνεχώς δίπλα τους μέσα και από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων, με στόχο τη διαρκή ενδυνάμωση και ανάπτυξή τους.

    Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων της Eurolife FFH, τόνισε με τη σειρά του:

    «Είναι χαρά μας που σας έχουμε και πάλι κοντά μας, σε αυτή την πολύ σημαντική συνεύρεσή μας, σηματοδοτώντας έτσι την ‘αφετηρία’ της κοινής μας πορείας προς την επιτυχία και για φέτος.

    Με τη συνεχή σας υποστήριξη καταφέραμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την ήδη δυναμική μας παρουσία στην αγορά και για το 2023, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας για ακόμα μια χρονιά, συνεχίζοντας να επενδύουμε σε καινοτόμα προϊόντα αλλά και πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις».

    Διαβάστε επίσης:

    ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ισχυρό παρών στη Διεθνή Έκθεση για την Πράσινη & Έξυπνη Ενέργεια «Renewable EnergyTech»

    Subaru Crosstrek: Πανελλήνια παρουσίαση στη Νεμέα! (video)

    Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας – Πακέτα εξετάσεων σε ειδικές τιμές στα Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot



    ΣΧΟΛΙΑ