ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επανέρχονται, από αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου, τα λεωφορειακά δρομολόγια στη διαδρομή Πάτρα-Κιάτο-Πάτρα, με οκτώ ζεύγη ημερησίως ενώ ταυτόχρονα καταργούνται τα λεωφορειακά δρομολόγια στη διαδρομή Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, τα λεωφορειακά δρομολόγια της διαδρομής Πάτρα-Κιάτο-Πάτρα, θα έχουν άμεση ανταπόκριση με τους συρμούς του Προαστιακού στο σταθμό του Κιάτου και δεν θα πραγματοποιούν στάθμευση στο Διακοπτό.
Η Hellenic Train με νεότερες ανακοινώσεις θα ενημερώνει για τα δρομολόγια που θα προστίθενται σταδιακά στο πρόγραμμα κυκλοφορίας.
Διαβάστε επίσης:
Morgan Stanley: Πτώση 19% στα κέρδη του α’ τριμήνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Βλέπουμε εξαγορές εφόσον προκύψουν ευκαιρίες
 - Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη