• Business

    Hχηρή αποχώρηση από τη Wind: Γιατί παραιτήθηκε ο Αντώνης Τζωρτζακάκης

    Αντώνης Τζωρτζακάκης

    Αντώνης Τζωρτζακάκης


    Αποχωρεί στο τέλος του μήνα από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής της Wind, ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, ένα ιδιαίτερα αναγνωρισμένο και δραστήριο στέλεχος της τηλεπικοινωνιακής αγοράς. Η απόφασή του έγινε γνωστή χθες στο εσωτερικό της εταιρείας, και σχετίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, με το ξεκίνημα νέας δραστηριότητας.

    Ο κ. Τζωρτζακάκης, μεταξύ άλλων, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις αναφορικά με τις σε εξέλιξη επενδύσεις των τηλεπικοινωνιακών παρόχων στα δίκτυα νέας γενιάς, στο πλαίσιο του κανονισμού της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων).

    Εργάζεται στην Wind από τις αρχές του 2010, όταν ανέλαβε τον τομέα της Σταθερής Τηλεφωνίας καθώς και των Εταιρικών Πελατών. Προηγουμένως κατείχε θέσεις αυξημένης ευθύνης σε εταιρείες όπως η Siemens, η Vodafone, η Forthnet, η Tellas και η Hellas on Line.

    Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής στη Wind ανέλαβε τον Ιούνιο του 2018, έχοντας υπό την ευθύνη του τους τομείς Strategic Program Office, Legal & Regulatory Affairs, Information Security, Carrer & Wholesasle Services & Roaming. Κατέχει δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαγωνισμός για την απόδοση των συχνοτήτων 5G στις Cosmote, Vodafone και Wind

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Wind: Αύξηση 80% στην κίνηση του Δικτύου 4G/4G+ στις γιορτές – Απόλυτος κυρίαρχος το Facebook

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Τσαπρούνης (WIND): Επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ μέχρι το 2020



    ΣΧΟΛΙΑ