• Business

    H WIND στηρίζει το έργο των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Αττικής

    Νάσος Ζαρκαλής Διευθύνων Σύμβουλος Wind


    Το έργο των Εθελοντών Δασοπυροπροστασίας Αττικής (Ε.ΔΑΣ.Α) στηρίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά η WIND, καλύπτοντας τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες τους μέσω του κινητού της δικτύου 4G+, για όλη την αντιπυρική περίοδο.

    Ο Ε.ΔΑΣ.Α, οπως αναφέρει σε ανακοινωσή της η Wind, συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιών σε δασικές εκτάσεις. Οι πυροφύλακες του ΕΔΑΣΑ, καθημερινά, από τα πυροφυλάκια που στελεχώνουν, ελέγχουν συνεχώς για πιθανές εστίες πυρκαγιάς, με σκοπό την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος. Παράλληλα, η Ομάδα Δασοπυρόσβεσης του Ε.ΔΑΣ.Α πραγματοποιεί καθημερινά περιπολίες στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και συμμετέχει είτε με το πυροσβεστικό όχημα είτε ως πεζοπόρο τμήμα σε συμβάντα πυρκαγιάς, εντός και πέριξ του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας αλλά και σε άλλες ορεινές περιοχές της Αττικής. Οι δράσεις του Ε.ΔΑΣ.Α είναι εναρμονισμένες πλήρως με τους κανόνες του Πυροσβεστικού Σώματος, της Πολιτικής Προστασίας και τα κατά τόπους Δασαρχεία της Αττικής.

    «Για να μην ζήσουμε πάλι εικόνες καταστροφής και απώλειας ανθρώπινων ζωών, είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες των εθελοντών που κάθε καλοκαίρι, αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο, προστατεύουν τα δάση μας» δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς.



    ΣΧΟΛΙΑ