• Business

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απέκτησε ποσοστό σε ποδοσφαιρική ομάδα

    • NewsRoom


    «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παγκόσμιο άθλημα και οι νέοι μέτοχοι, μας ενισχύουν για άλλη μια φορά τη δέσμευση του συλλόγου μας να είναι μια παγκόσμια ομάδα».

    Λόγια του κύριου μετόχου  της Νάσβιλ SC, Τζον Ίνγκραμ, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης μεριδίου στην ομάδα του MLS από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο -και τα αδέρφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ-, αλλά και τον Φίλιπ Φόρσμπεργκ, πρώτο σκόρερ όλων των εποχών για τους Νάσβιλ Πριντέιτορς του NHL (χόκεϊ επί πάγου),  «Ο Φίλιπ και ο Γιάννης δεν είναι απλώς καταπληκτικοί αθλητές, είναι πρεσβευτές για τα αντίστοιχα αθλήματά τους, πρότυπα για εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

     Η Νάσβιλ SC ξεκίνησε το πρωτάθλημα του 2023 το περασμένο Σάββατο με μια νίκη 2-0 επί της Νέας Υόρκης FC.

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Φιλίπ Φόρσμπεργκ εντάσσονται σε μια ιδιοκτησιακή ομάδα που περιλαμβάνει επίσης την ηθοποιό Ρις Γουίδερσπουν και τους Τενεσί Τάιανς.

     «Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ήταν το πρώτο άθλημα που ερωτεύτηκα στην Ελλάδα», είπε ο Αντετοκούνμπο, σε δήλωση στην ιστοσελίδα της Νάσβιλ SC. «Πάντα είχα το όνειρο να έχω μια ποδοσφαιρική ομάδα. Όταν τα αδέρφια μου και εγώ εξερευνήσαμε τη Νάσβιλ, ξέραμε ότι ήταν μια ομάδα και μια πόλη με την οποία θέλαμε να εμπλακούμε».

     



    ΣΧΟΛΙΑ