ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την άμεση επαναλειτουργία του εργοστασίου της Σέλμαν στην Κομοτηνή ανακοίνωσε με σημερινές δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Μία από τις πρώτες επισκέψεις μου ως Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων ήταν στο εργοστάσιο της Shelman, στην Κομοτηνή, όπου από τότε είχα δεσμευθεί ότι θα βρεθεί λύση για την επαναλειτουργία του εργοστασίου», τονίζει συγκεκριμένα ο υπουργός και προσθέτει:
«Καίτοι οι αντιξοότητες ήταν πολλές και χρειάστηκε να παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι εχθές, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, ο πλειστηριασμός για το εργοστάσιο της Shelman στην Κομοτηνή στέφθηκε με επιτυχία και το νέο επενδυτικό σχήμα που αγόρασε το εργοστάσιο είναι σε διαρκή επαφή μαζί μου και στις αρχές του 2023, θα παρουσιάσει το business plan.
Επίκειται η άμεση επαναλειτουργία του εργοστασίου της Shelman στην Κομοτηνή».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.