ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ γνωστοποίησε ότι στις 16/9 προχώρησε στην αγορά 30.000 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 43,0724 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής 1.292.172,00 ευρώ.
Η ανακοίνωση:
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του κατ΄ εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1052 της Επιτροπής, γνωστοποιεί στο Επενδυτικό Κοινό ότι, σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν 4548/2018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και σε εκτέλεση της από 16/06/2026 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας, προέβη την 16/09/2026, σε αγορά 30.000 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 43,0724 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής 1.292.172,00 ευρώ.
Μετά και την προαναφερόμενη απόκτηση, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. κατέχει συνολικά άμεσα και έμμεσα 1.252.013 ίδιες μετοχές, ποσοστό 1,0527% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Περιστέρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) σε αναλυτές: Νέα φάση ανάπτυξης από θέση ισχύος
Νέος φόρος στον online τζόγο: Το σχέδιο που διχάζει την ευρωπαϊκή αγορά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo: Εξετάζει αύξηση του δανείου στη SoftBank στα $9 δισ. – Ενισχύεται το στοίχημα στην OpenAI
- LVMH – Hermès: Η μυστική συμφωνία του 2002 και το θρίλερ με το χαμένο πακέτο δισεκατομμυρίων του Nicolas Puech
- Μαρίνας Χατζημανώλη: Επίσκεψη Εργασίας Υφυπουργού Ναυτιλίας στην Αθήνα
- Πλεύρης: Συνταγματική η εγγραφή ΜΚΟ στο μητρώο του υπουργείου Μετανάστευσης σύμφωνα με το ΣτΕ – «Νίκη υπέρ της διαφάνειας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.