Tην ολοκλήρωση της πώλησης της θυγατρικής της εταιρείας, Frigoglass Jebel Ali FZE, στην ATG Investments Limited, ανακοίνωσε η διοίκηση της μητρικής Frigoglass.
Η Frigoglass Jebel Ali FZE δραστηριοποιείται στον κλάδο της συσκευασίας υαλουργικών προϊόντων.
Τα έσοδα από την πώληση, μετά την αφαίρεση των αμοιβών και άλλων εξόδων που σχετίζονται με τη συναλλαγή, αναμένεται να διατεθούν προς αποπληρωμή του δανεισμού με εξασφάλιση πρώτης τάξης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μείωση εισφορών: Τι κερδίζουν 2,5 εκατ. εργαζόμενοι – Αναλυτικά παραδείγματα για μισθούς έως 3.000 ευρώ
- Τι βλέπουν τα ξένα funds στην ελληνική οικονομία και έρχονται στην Αθήνα
- Νάντια Γκογκοζώτου: Στην τελική ευθεία το Ταμείο Καινοτομίας – Έρχονται οι πρώτες θεραπείες για πρώιμη πρόσβαση
- Τα super κέρδη των τραπεζιτών, το πάρτι διαρκείας Βαρδινογιάννη – Σιάμισιη, το Unfair του Πόλυ, μια… περίεργη προσφορά από τη ΓΕΚ, η επιτυχία του Παππά, ο αξιολάτρευτος Νικόλαος ο Α’ με τις μπαταρίες και ποιος είναι ο μαρτυριάρης του ΔΑΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.