ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με τους όρους των Προγραμμάτων Διάθεσης Μετοχών, που έχουν εγκριθεί με την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας της 27.09.2013 (εφεξής “Πρόγραμμα Β’”) και την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας της 16.06.2017 (εφεξής “Πρόγραμμα Γ’”), καλούνται τα στελέχη της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών που αναφέρονται στις σχετικές από 25.11.2013, 24.11.2014, 23.11.2015, 20.11.2017, 19.11.2018, 18.11.2019 και 23.11.2020, αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, να ασκήσουν, μέχρι την 30.11.2020, τα δικαιώματα που αφορούν συνολικά 1.512.187 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας.
Ειδικότερα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίασή του και πάντως όχι αργότερα από την 31.12.2020, για την έκδοση και παράδοση των μετοχών στους δικαιούχους του Προγράμματος που θα έχουν ασκήσει τα δικαιώματά τους (με καταβολή της αξίας αυτών κατά το χρονικό διάστημα από 01.12.2020 έως 15.12.2020).
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα προβεί στην αντίστοιχη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την τροποποίηση του Καταστατικού της, σύμφωνα με το άρθρο 113 παρ. 3 του Κ.Ν. 4548/2018, στην έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και σε κάθε άλλη απαιτούμενη ενέργεια για την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Διαβάστε επίσης:
Fourlis (ΙΚΕΑ & Intersport): Νέες επενδύσεις 15 εκατ. σε υποδομές
Fourlis: Θετικές οι πρώτες ενδείξεις της εισόδου της Intersport στον χώρο των outlet
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.