• Business

    Forthnet: Στο 100% ανέβηκε το ποσοστό της United Group

    • NewsRoom
    Νίκος ΣταθόπουλοςΠρόεδρος Ευρώπης της BC Partners και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Nova - Wind

    Νίκος Σταθόπουλος Πρόεδρος Ευρώπης της BC Partners και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Nova – Wind


    Το 100% του συνόλου τον δικαιωμάτων ψήφου της Forthnet κατέχει από σήμερα η United Group, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, ολοκληρώνοντας έτσι το δικαίωμα εξαγοράς της εταιρείας.

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζεται πως:

    “Η εταιρεία Forthnet ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 29.04.2021 έλαβε γνωστοποίηση της BC Partners Holdings Limited, σύμφωνα με την οποία την ίδια ημέρα (29.04.2021) κατείχε έμμεσα μέσω των ελεγχόμενων από αυτήν εταιρειών BC Partners Group Holdings Limited, BCEC Management X Limited, BC European Capital X, Summer Invest S.a r.l., Summer Parent S.a r.l., Summer MidCo B.V., Summer BidCo B.V., Adria TopCo B.V., Adria MidCo B.V., United Group B.V., Slovenia Broadband S.a r.l. και Newco United Group Hellas S.a r.l. (η τελευταία εκ των οποίων κατείχε άμεσα) συνολικά 343.582.558 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Ως εκ τούτου, σημειώθηκε μεταβολή μεγαλύτερη του 3% των (εμμέσως κατεχόμενων) δικαιωμάτων ψήφου της BC Partners Holdings Limited στην Εταιρεία.

    Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται με βάση τον Ν. 3556/2007 σε συνδυασμό με την απόφαση 1/434/03.07.2007 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (όπως τροποποιηθείσα ισχύει) και την Εγκύκλιο υπ’ αριθ. 33 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς”.

    Διαβάστε επίσης:

    Flexopack: Αύξηση 44,06% στα κέρδη μετά φόρων για τον όμιλο το 2020

    MIG: Στα €303,2 εκ. μειώθηκαν οι ενοποιημένες πωλήσεις από συνεχείς δραστηριότητες το 2020

    Υπ. Εργασίας: O οδικός χάρτης για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας τον Μάιο

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ