• Business

    Forthnet: Η BC Partners κάνει το επόμενο βήμα αλλάζοντας τη διοίκηση

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

    Νίκος Σταθόπουλος, Επικεφαλής της BC Partners


    Η BC Partners κάνει το επόμενο βήμα στη Forthnet και προχωρά στην τοποθέτηση νέας διοίκησης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα πρόκειται να ανακοινωθεί η αλλαγή του ανώτατου μάνατζμεντ της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας και η αποχώρηση του έως τώρα διευθύνοντος συμβούλου, Πάνου Παπαδόπουλου.

    Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, έπειτα από την απόκτηση του μετοχικού ελέγχου της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας από την θυγατρική της BC Partners, NewCo United Group Hellas, η οποία πλέον κατέχει ποσοστό στη Forthnet 84,60% και πρόκειται άμεσα να προχωρήσει σε δημόσια προσφορά για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της.

    Με θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και επιτροπής ελέγχου έχει προγραμματιστεί για τις 11 Δεκεμβρίου και έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

    Η αλλαγή στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα είναι σχεδόν ολοκληρωτική με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο στέλεχος που αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

    Με ενδιαφέρον επίσης αναμένεται το ποιοι θα στελεχώσουν το εμπορικό τμήμα με δεδομένο ότι η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία τα τελευταία χρόνια χάνει διαρκώς μερίδιο, τόσο στις τηλεπικοινωνιακές όσο και στις υπηρεσίες περιεχομένου.

    Σημειώνεται ότι η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των γραφείων της εταιρείας στην Κάντζα Παλλήνης. Η σημερινή διοίκηση επί σειρά ετών προτιμούσε να πραγματοποιεί τις γενικές συνελεύσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης έδρα της Forthnet και συγκεκριμένα στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης.

    Διαβάστε ακόμα:

    Forthnet: Τι ακολουθεί έπειτα από την απόκτηση του 84,60% από την BC Partners

    Forthnet: Ξεπερνά την καταστατική μειοψηφία η BC Partners – Φουντώνουν τα σενάρια για την επόμενη μέρα

    Γιατί τα αλλάζει όλα ο mr BC Partners, η «ολική» επαναφορά της Eurobank στον ΜΥΤΙΛ, τα 100 εκατ. της Ελλάκτωρ, η «διχογνωμία» Σκυλακάκη-Παπαθανάση και γιατί «πείθει» η Πειραιώς

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ