• Business

    Φόρουμ Δελφών: Η ομιλία της Μελίνας Τραυλού συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον


    Αύριο Τετάρτη, θα μιλήσει στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού.

    Η ομιλία της, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρώνει το υψηλό ενδιαφέρον της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας για όσα θα επισημάνει για τις εξελίξεις στη ναυτιλία.

    Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών θα δώσει δυναμικό «παρών» και φέτος στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, εκπροσωπώντας την ελληνική ναυτιλία, η οποία αποτελεί την ηγέτιδα ναυτιλία διεθνώς και για αυτό οι θέσεις της είναι κομβικής σημασίας, τόσο για τη χώρα μας, όσο και για την παγκόσμια κοινότητα.

    Η Πρόεδρος της ΕΕΕ, Μελίνα Τραυλού, θα παραθέσει ομιλία στην έναρξη των εργασιών του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, την Τετάρτη 10 Απριλίου, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Η Μελίνα Τραυλού, απευθυνόμενη σε παγκόσμιους ηγέτες αναμένεται να επισημάνει τη σημασία της ελληνικής ναυτιλίας για την Ελλάδα και διεθνώς, καθώς και την πορεία που χαράσσει στη «μεγάλη μετάβαση» που θέτει στο επίκεντρο το φετινό φόρουμ των Δελφών.

    Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών θα συμμετέχει, επίσης, σε συζητήσεις του Φόρουμ που αφορούν τα πεδία της ναυτιλίας, της οικονομίας, της κοινωνίας, της εκπαίδευσης και του περιβάλλοντος, αποδεικνύοντας την πολυεπίπεδη δράση της.

    Αναλυτικότερα, θα λάβουν μέρος ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης, Αντώνης Λαιμός, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΕΕ, Δημήτρης Φαφαλιός, ο Ταμίας της Ένωσης, Γιάννης Ξυλάς, το Μέλος του ΔΣ της ΕΕΕ και πρώην πρόεδρος της, Γιάννης Λύρας, το Μέλος του ΔΣ της ΕΕΕ, Σεμίραμις Παληού, η Διευθύντρια της Ένωσης, Κατερίνα Πέππα και η επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕΕ, Κυριακή Μητρούση.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιράν: Η Τεχεράνη απειλεί να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ

    Παύλος Πολάκης: Μηνυτήρια αναφορά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη

    Κάμερον: Η Βρετανία δεν θα σταματήσει τις εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ



    ΣΧΟΛΙΑ