ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μυστήρια με την Credia και τα σενάρια για Alpha Bank, o Πλεύρης και οι κομπίνες στην Golden Visa, τα super κέρδη σε Πλ. Θράκης – Qualco, το κάλεσμα της Optima-Euroxx, το μυστικό ραντεβού βουλευτή στο Κολωνάκι, ο πρόξενος Αποστολόπουλος και πώς η Themis Z κατέκτησε τον Trump Jr
Νέα στήριξη στην μετοχή της Folli Follie προσέφερε για μια ακόμα φορά ο ισχυρός άνδρας του ομίλου, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο οποίος προέβη την Δευτέρα (21/5) σε αγορά 30.000 κοινών ονομαστικών μετοχών του ομίλου.
Η συνολική αξία των μετοχών που αγόρασε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Folli Follie Group τη Δευτέρα ήταν 222.000 ευρώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης.
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Κουτσολιούτσος είχε στηρίξει την μετοχή της FF Group προχωρώντας σε δύο ξεχωριστές αγορές ύψους 870.000 και 633.584 μετοχών, αντίστοιχα, προκειμένου να στηρίξει τη μετοχή μετά το Ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε από την έκθεση της QCM.
Η μετοχή της Folli Follie έκλεισε την Τρίτη στο +3,38%, ενώ τη Δευτέρα είχε παραμείνει αμετάβλητη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚ: Αύξηση παραγωγής από τον Ιούνιο παρά την αποχώρηση των ΗΑΕ
- Guardian: Τι σημαίνει η απόσυρση αμερικανικών στρατευμάτων από την Γερμανία για την παγκόσμια στρατηγική των ΗΠΑ – Πόσο θα πληγεί η Ευρώπη
- Kόλαφος ο Έλον Μασκ κατά της OpenAI: Η πρώτη εβδομάδα της δίκης και οι βαριές κατηγορίες για «κλοπή φιλανθρωπίας»
- Εκπνέει η προθεσμία για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2026 – Μέχρι τα μεσάνυχτα οι αιτήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.