Στη μάχη της διεκδίκησης του έργου «Κατασκευή δικτύων ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων σε περιοχές του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας», προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ μπήκαν όλες οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, αλλά και μικρότερες.
Συγκεκριμένα, προσφορά στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας που έχει ξεκινήσει η ΕΥΔΑΠ κατέθεσαν: 1. 3Κ Τεχνική ΑΕ, 2. Ιντρακόμ Κατασκευές, 3. ΑΒΑΞ, 4. Θέμελη ΑΕ – Χρ. Κωνσταντινίδης – ΕΡΓΟ ΑΤΕ – ΕΛΤΕΡΓΑ ΑΕ, 5. Τέρνα και 6. ΑΚΤΩΡ.
Το συνολικό μήκος των κατασκευαζόμενων αγωγών, σύμφωνα με τη διακήρυξη, ανέρχεται σε 192,5 χιλ. και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου σε 40 μήνες.
Σημειώνεται ότι η ΕΥΔΑΠ έχει προκηρύξει και το έργο «Κατασκευή ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων σε περιοχές των δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος» προϋπολογισμού 63,7 εκατ. ευρώ για το οποίο οι προσφορές είναι προγραμματισμένο να κατατεθούν στις 16 Μαρτίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.